Odp: Wycena Mdw 517 i ...
Green czasami nie mogę zrozumieć co napisałeś gdyż takie walisz byki ,ale żeby pierwszy filmik zatytułować "odpajanie ",to już nic nie rozumiem ten 517 to jest cielak ????????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Wycena Mdw 517 i ...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Green czasami nie mogę zrozumieć co napisałeś gdyż takie walisz byki ,ale żeby pierwszy filmik zatytułować "odpajanie ",to już nic nie rozumiem ten 517 to jest cielak ????????
Ok ok poprawie sie ! Ale czy to forum Dr Miodek ?
Ja za swoją 17-stke dałem 29 tyś, a twoją wyceniam gdzieś w okolicy 25-26 tyś.:)
16, 17 dobre bo tanie, nie ma co narzekać. kuzyn ma 527 STS, mieszka w okolicach Błażeja od nas z forum to pisał że jak go widział w polu to 2 sztuki 524 objeżdza, takie coś w przyszłości jak najbardziej tym bardziej że wykorzystał bym go w kukurydzy z hederem od 16
Ponad 3 hektary na godzine łupie?
wcześniej interesowałem się 527 i z wszystkich wypowiedzi wychodziło, że niemcom udał się naprawdę wydajny kombajn który nie jest przesadnie wielki. Ma dobrze dobrane wszystkie podzespoły i to wszystko w całości daje dobrą wydajniść a poza tym wygodę pracy. Ale jak narazie jeszcze kilka lat muszę na niego poczekać tym bardziej że nie większych powodów do narzekania na 16
Ponad 3 hektary na godzine łupie?
Spokojnie. Widziałem jak on nim jechał to byłem pod wrażeniem a do tego gadałem z pracownikiem który odwoził od niego to mówił że 2 ciągniki mają co robić przy nim aby odwozić.
Jak ja choruję na 527 Przerób ma naprawdę duży
duży przerób ma, ale tez ma parę mankamentów i niedociągnięć, poza tym ok. Mam kolegę który jeździł na 527 od nowości z numerem na tabliczce 01. była wojna te kombajny z właścicielami mdw, można poczytać na necie okolice Grodkowa woj opolskie
czytałem właśnie, że nie zapłacił za nie. w nich trzeba dbać o gumy na podsiewaczu bo jak luz to popęka cały podsiewacz zaraz. jakie te mankamenty miał?
Panowie to chyba w innym watku ? Gdyż tu chodzi o mają 517 i o wycene mojego Stoll-a
Jaką cenę moze mieć stoll ?
Tez troche nie ten watek........Moje DUCATO tez kopcilo na czarno przez dwa miesiace i nie bralo oleju.Nikt nie wiedzial dlaczego,kazdy mechanik inna teoria.Turbo,egr,sonda lambda,przeplywomierz,komputer,pompa,wtryski,filtr powietrza,nikt nie wiedzial dlaczego-co specjalista,to nowy pomysl.Naprawilem sam.Przewod od intercoolera byl pekniety w takim miejscu,ze nie bylo widac.Co do 516 517 to sprzet tani,wydajny i taki,ktory jestesmy w stanie naprawic sami,albo wspolnie (dzieki forum) za male pieniadze,wiec nie oczekujmy za duzo.
ja akurat w swoim przypadku wiem co jest, kopci jak smok bo 2 literki oleju dmuchnie kominem dziennie, bilans się zgadza żona przynajmniej wie na którym polu jestem teraz jak jest empor to na przyszły sezon może wyciągnie silnik i się za niego wezmę
Sprzedam! sprzedam !
Wyżej wymienione maszyny
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Sprzedam » Wycena Mdw 517 i ...
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo