Odp: Siewnik zbożowy
Niewiem czego ten jeden nie działa?
takie miałem i takie wstawiłem bo niechce mi się go odkrywać i nie było to po złości PIOTRFIRE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Siewnik zbożowy
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niewiem czego ten jeden nie działa?
takie miałem i takie wstawiłem bo niechce mi się go odkrywać i nie było to po złości PIOTRFIRE
Tomala wstaw je ponownie np na stronie Zapodaj.net
To jest taki sam siewnik jak mój 6 m a Tomali jest 5 m ,waga 5 metrowego według instrukcji to 895kg.
Zdjęcia < < Tu kliknąć
Robi ścieżki?
Mój niestety nie ,ale Tomali chyba ma.Fortschritem sieje bo do niego wchodzi pszenicy ok. 800 kg.Bardzo dobrze zaprawia ,wsypuję metr zboża i trochę zaprawy i tak do pełna włączam na 5 minut przekaźnik i zaprawione.
chyba większy od accorda (gabarytowo ) 3 m to dużo a na 6 to już trzeba mieć pola na moich co niektórych kawałkach to by sie nawkór......
Kwestia przyzwyczajenia ale hektary ubywają w oczach, sieję na 4 szybkiej polowej a gaz 1300 obrotów.Wcześniej siałem Ursusem c-330+poznaniak 2.7.
http://www.youtube.com/watch?v=7ItcJSVOjLU
ojanusz a masz instrukcje do niego
te rurki do lejków to za kazdym razem ?? trzeba wkładać ??
Mam instrukcje i tabele wysiewu ale po niemiecku.
No spodobał mi sie ten siewniczek, chętnie bym go kupił tylko muszę opchnąć aeromat do QQ.
ile rzędowy ten aeromat w jakim stanie i cena
Tomala a ile cenisz za siewnik?
To jest aeromat 2,rok '89, 4 rzędy do kuku+wyposażenie do buraków czyli 6 rzędów,kółka dogniatające gumowe, sprawny trzeba tylko wymienić łańcuszki napędowe na sekcjach jest ich 8 szt. pasują od roweru tak że koszt nieduży, a cena? wieczorem napisze bo jeszcze niemyślałem nad tym
czyli z krzesła spadniesz
hehehehee
3500zł bez targu
to ja wolę potargować :beer:
I na filozofi i pisaniu kończysz zakupy?
spokojnie targi zaczynam po nowym roku , przeraża mnie jego wielkość nigdy nie brałem takiego pod uwagę ale z drugiej strony obsiałbym wszystko w jeden dzień
Za aeromat 4500-
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Kupię » Siewnik zbożowy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo