Odp: Opony Cultor.
Wojtas ilo płócienne ?
tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu. "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Opony Cultor.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wojtas ilo płócienne ?
10 płócien hmm do czego do wszystkiego przywieź wywieź pozamiataj ... te co miałem były 16.9/34 w sumie moge sprzedać a ten ciągnik sieje wozi zborze i teraz będzie pryskał obsługiwał transporty z lasu itp jak wszędzie na tamtych był niski i czesto się zawieszał
Skończyły mi się w mtz 82 tylne opony mam rozmiar 18,4-r30 i mam pytanie czy są wyższe od tych opon jakieś inne ale na felgę 30 oczywiście.
po co ci takie wielkie pony w MTZ 18,4 r 30 to w forszaju 303 sa w oryginale.
Też mam takie opony w swoim MTZ i przodek ładnie się z nimi zgrywa, przy wyższych tylnych będzie pchany.
Pajej u mnie takie były oryginalne. a jak by były wyższe może było by lepiej.
radialki są wyższe
Ostatnio kupiłem też Cultory na tył do ruska 18.4-34. Oryginalne ruskie wytrzymały niecałe 6 lat, jedna 3 a druga 5 dziur na przelot. Ciekawe ile te wytrzymają. Wziąłem 10 pr.
Ile placiles za szt? Ja się zastanawiam jakie opony do Forsza kupować czy nowe 18.4 34 czy szukać używek szerszych..
kup nowe ja zimą kupiłem po 1600zł z dostawą mitasa
Za sztukę po 1900 z ich montażem i dostawą na miejsce. Też chciałem kupić używki ale wszystkie klejone albo już mało bieżnika, jak coś nieco lepsze to i tak cena koło tysiąca. Ruska i tak jeszcze 4 lata bedę mieć więc niech przez ten czas będzie spokój z oponami
Ja mam cultory już 3 rok i nie jest żle ,zużycie nie wielkie a sporo jeżdżę po szosie. Na tyle mam 18.4-34 16pr a na przodzie 8 pr.
Cześć, może macie namiary na nowe tanie opony 18,4 r38, bo mi się skończyły. Z góry dzięki.
Ja kupowałem w Krysgum. Dużo taniej jak u mnie i szło się dogadać.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Opony Cultor.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo