21

Odp: Opony Cultor.

Wojtas ilo płócienne ?

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

22

10 płócien   hmm do czego do  wszystkiego  przywieź wywieź pozamiataj ...   te co miałem  były 16.9/34 w sumie moge sprzedać    a ten ciągnik sieje  wozi zborze i teraz będzie pryskał  obsługiwał  transporty z lasu itp  jak wszędzie  na tamtych był niski i czesto się zawieszał

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

23

Skończyły mi się w mtz 82 tylne opony mam rozmiar 18,4-r30 i mam pytanie czy są wyższe od tych opon jakieś inne ale na felgę 30 oczywiście.

24

po co ci takie wielkie pony w MTZ 18,4 r 30 to w forszaju 303 sa w oryginale.

Rolnik z powołania:-)

25 Ostatnio edytowany przez androl (2015-02-24 21:02:06)

Też mam takie opony w swoim MTZ i przodek ładnie się z nimi zgrywa, przy wyższych tylnych będzie pchany.

26

Pajej u mnie takie były oryginalne. a jak by były wyższe może było by lepiej.

27

radialki są wyższe

28

Ostatnio kupiłem też Cultory na tył do ruska 18.4-34. Oryginalne ruskie wytrzymały niecałe 6 lat, jedna 3 a druga 5 dziur na przelot. Ciekawe ile te wytrzymają. Wziąłem 10 pr.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

29

Ile placiles za szt? Ja się zastanawiam jakie opony do Forsza kupować czy nowe 18.4 34 czy szukać używek szerszych.. hmm

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

30

kup nowe ja zimą kupiłem po 1600zł z dostawą mitasa

31

Za sztukę po 1900 z ich montażem i dostawą na miejsce. Też chciałem kupić używki ale wszystkie klejone albo już mało bieżnika, jak coś nieco lepsze to i tak cena koło tysiąca. Ruska i tak jeszcze 4 lata bedę mieć więc niech przez ten czas będzie spokój z oponami

E 516 na części
Telefon 695 076 269

32

Ja mam cultory już 3 rok i nie jest żle ,zużycie nie wielkie a sporo jeżdżę po szosie. Na tyle mam 18.4-34 16pr a na przodzie 8 pr.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

33

Cześć, może macie namiary na nowe tanie opony 18,4 r38, bo mi się skończyły. Z góry dzięki.

34

Ja kupowałem w Krysgum. Dużo taniej jak u mnie i szło się dogadać.