Odp: ZT303 - zmodernizowany
ja w swoim zt300 myślę żeby maskę ściąć tak jak w u912 myślę że wizualnie wyglądał by na krótszego...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » ZT303 - zmodernizowany
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja w swoim zt300 myślę żeby maskę ściąć tak jak w u912 myślę że wizualnie wyglądał by na krótszego...
Zielony nawet niczego sobie, gdyby tylko nie tak "klatka na króliki" z przodu maski
Kiedyś mieliśmy 303 i maske ścieliśmy to naprawde fajnie sie prezentował, jak znajdę jakieś zdjęcia to wrzuce .
Teraz dostałem za butelkę wódki haki oryginal Walterscheid CAT3, sa starsi, ale w pełni funkcjonalny.Były odcięte od JD ze względów ostrożności, maja troche wole, ale chce spróbować renowacji i zobaczym.Nowe Walterscheid sa bardzo drogie.:uuuu:
Chcę je dać na Forscha i po chwili to będzie "Eurociagnik":lol::lol::lol:
te haki to genialna sprawa ...
jak napawasz dobrą stalą i obrobisz to wyjdą fajne haki ale wódka nie pewna
jak napawasz dobrą stalą i obrobisz to wyjdą fajne haki ale wódka nie pewna
Myślę że jakby Czeską wódkę zakąszać Polską wołowiną z magazynów w Rawie to by się to ładnie wzajemnie zneutralizowało :beer:
Czeską wódka jest nadal dobra jak zawsze, wszystko jest tylko wielka medialna bubble.
Każdy rok umiera na zły i zafałszowany alkohol wiele ludzi, jak u nas, tak i u was.
Ja mam swoj śliwkowy sad i juz wiele lat robim śliwowicę i nie znam lepszy lek :beer::angel:
Na destylacji juz nie mam czasu, tak nosim kwas do oficjalne destylarnie.
Nie wierzcie telewizji i gazetam, sa tam same kłamstwa i półprawdy, jak komu pasuje, jest potrzeba zdrowy rozum.
Co jak co ale z Tobą Poulm to napiłbym się tej śliwowicy Tak integracyjnie
To by mogła być bardzo dobra drużba, potrzebuje jescze wiele trenować język polski i przy butelki sliwowice to idzie dobrze. :beer::dance:
... trenować język polski i przy butelki sliwowice to idzie dobrze. :beer::dance:
Potwierdzam również w drugą stronę... nie ma problemów ze zrozumieniem...
Mam takie haki wspawane od paru lat jest super
Zrobilem dalsze ulepszenia:
dobrze to wygląda,
poulm Ty nie musisz nam tłumaczyć jak jest z mediami - mamy TVN heheheh
Tak juz testovalem te haki i jest to bardzo dobra poprawka, polecam to wszystkim, plug mialem w momencie zawieszony, przedtem mnie to trwało i całej godziny :smiley:
polum nagraj jakis filmik jak orzesz plis jestem ciekaw jak ci to idzie
Przy przyspieszaniu nie podnosi Ci przednich kół ? Na zdjęciu wygląda tak jakby ledwo co dotykały ziemi. Robota oczywiście dobra
Super to wygląda :brawo:
No, uwidze przy pracy.
Nie wiem czy dam rade tych 5skib na wzgórzach, jest tam wielke niebezpieczeństwo przewrócenia.
Ten plug ma 1700kg i jest dlugi, będzie trzeba do przodu jescze jeden zestaw obciaznikow.
Prawdopodobnie zostawiam tylko 4 korpusy, nie ma ceny niszczyć stary ciagnik.:nie_wiem:
Szacun, przekraczasz granice wytrzymałości tego ciągnika i oczywiście +
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » ZT303 - zmodernizowany
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo