Odp: zakup przyczepy
Zobacz jak masz najazdowy hamulec to przy przeglądzie lub kontroli policji będziesz mieć kłopoty, Bo się pozmieniało.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » zakup przyczepy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz jak masz najazdowy hamulec to przy przeglądzie lub kontroli policji będziesz mieć kłopoty, Bo się pozmieniało.
hym moze cos utarguje na załozenie zwykłej instalacji, ale ogólnie co to za wynalazek?
Ta druga to jak D50 wygląda...
Pajej zadzwoń do tego gościa ma sporo przyczep może ma jakąś z papierem http://olx.pl/oferta/przyczepa-11-5-ton … cfa8e36bc8 Chętnie tą bym przyczepę chapnął lecz fundusze nie pozwalają...
Ta druga to jak D50 wygląda...
Dzwoniłem to jest niby krone tylko 6 ton i gabaryty podobne do D50 i dlatego tak pomyslałaś
Karol, pisałem ze szukam czegos blizej mnie, chyba ze mi ktos znajdzie i przywieźie do domu to ok fundusze 15 tys przyczepa taka zeby weszło ok 10t moze byc wieksza, wywrot najlepiej 3 stronny ale ostatecznie na 2 tez moze byc stan przypinac i jechac. ktos sie pisze na to?
Papej ta w turbo poście kosztowała 12tyś. Tylko bez tego podwyższenia, plandeki i malowania. Szukaj! Oryginalnie miała 16t ładowności. Ma tylko jeden minus. Po polu ją ciągać to tylko jakimś potworem....
Youko przyczepa ok tylko w ciul daleko ode mnie. Tak jak pisałem wyzej oblukaj jek wszystko ok przywieź, a za fatyge dam ci zarobić
Pajej Transport to nie problem ... od ciebie do Wrocławia albo KRakowa ile jest ?
Pajej teraz jest zima więc chyba masz trochę czasu więc warto ruszyć cztery litery z krzesła i w kraj bo tak to mam wątpliwości że coś ci same przyjedzie na podwórko.Kandydatkę na żonę też w taki sposób szukasz?
Scoda19 + masz bo mało nie spadłem z fotela.
Scoda, jasne ze tak samo szukam kandydatki na żonke, na portalach społacznościowych ;-) a tak na poważnie to sam nie bede tłukł sie przez pół polski, ojciec nie chce, a z kolegami to wiadomo... sam się boje, bo jak nie ma z kim pogadac to mozna przysnąć i co wtedy??? do Krakowa mam ok 350km
no mieszkasz w takim rejonie ze bez wycieczki bedzie ciężko coś pod domem znaleść
Po pierwszą przystawkę do qq byłem za Częstochową, po drugą u Kamila za Lubieniem Kujawskim, po siewnik qq za Włocławkiem, po mieszalnik na Podlasiu więc jak się coś znajdzie to nie ma co marudzić ino w drogę. Właśnie może trochę nie w temacie ale może ktoś się orientuje ile teraz kosztuje prawdo na lawetę? I jak w ogóle wygląda całą procedura bo ponoć się dużo pozmieniało. Mam teraz Kie sportage i chciałbym założyć do niej haka tak żeby można było pociągnąć lawetę albo jakąś fest przyczepkę
Laszek, nie opłaca się robić B+E. Już lepiej od razu zrobić C i potem E, wtedy B+E dostaje się gratis .
Pajej poszukaj czegoś u sąsiadów ze wschodu. Te przyczepy od t150k pewnie by były za rozsądną kasę.
no pomysł nie głupi
Pajej jak nie widziałeś takiej przyczepy od kirowca to lepiej zobacz zanim wybierzesz się kupić gdzieś daleko. Ja chciałem i zrezygnowałem, potęga. Ja robiłem 2lata temu B+E koszt kursu 950zł i za egzamin +badania ok 200 zdałem za pierwszym, także tyle kosztów.
Grzesiu ale te ruskie to fajne hamulce mają ,jak kiedyś targałem ją forszem to przy lekkim dotknięciu hamulca ledwo mi zaczepu z ciągnika nie wyrwało
hym jak za duze to tez nie dobre, bo z pola nie wuciągnie i nie zmiesci sie na wywrotni i rzepaku nie sprzedam.
Podobaja mi sie HL 8011 http://olx.pl/oferta/przyczepa-hl-8011- … a68ee447c3
a z takiej brandyski 7 moze dałoby rade cos zrobić sensownego. wypiaskowac dorobic burty i gra http://allegro.pl/sprzedam-przyczepy-ro … 97668.html
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » zakup przyczepy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo