81

Odp: Obsługa forum

po tym co piszesz to wynika ze jestes   len big_smile       ja nie dosc, ze robie na roli to jeszcze pracuje tongue

Sprzedam U-4514

82

pracuj  pracuj  piotrek

83

to do mnie czy  kolo mnie? big_smile

Sprzedam U-4514

84

spadam  s  tąd  już  nie  mieszam  big_smile

85

każdy na tym forum cieżko pracuje na kawałek chleba,no oprócz niektórych osób co wypisuja  bzdury i niemaja zielonego pojecia o mechanizacji.Takie  jest moje zdanie

86

jak jestes taki cwany to napisz dlaczego fortschritt to zlom??? co strach cie oblecial? umiesz oczerniac a pozniej  du..... chowasz !!!!!!!!

Sprzedam U-4514

87

Kolega Dragon to chyba normalny inaczej

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

88

pawelq  wiesz tu nie ma z kim gadac smile

Sprzedam U-4514

89

piotrek  nie  zachwycaj  się  forszmitem  ,  wierz  mi  to  są  złomowe  ciągniki

90 Ostatnio edytowany przez 323piotrek323 (2009-12-30 21:53:57)

po pierwsze kolego  to gadasz z bratem Piotrka:P   wiesz ja tam sie nim nie zachwycam bo najczesciej robie DEUTZ-FAHREM  Agrostarem  i Ursusem 1634 . jesli chcesz wiedziec dlaczego  to ci mowie nie ma kto   jezdzic big_smile              :play: :satan: :satan: :satan:

Sprzedam U-4514

91

Adminie, wez tego Dragona z forum bo nie wytrzymuje, jak małolat podający się za 21 latka, lub mający 21 lat a umysł 5 latka pisze takie bzdety!!!

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

92

DamianBorek napisał/a:

Adminie, wez tego Dragona z forum bo nie wytrzymuje, jak małolat podający się za 21 latka, lub mający 21 lat a umysł 5 latka pisze takie bzdety!!!

A  czy  admin  to  złota  rybka ?

93

w tym wypadku tak

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

94

Dragon wez wyjdz bo ja się denerwuję  jak ci przypi...... łomem to się nakryjesz:P
big_smile

Sprzedam U-4514

95

A  czy  admin  to  złota  rybka ?

Tutaj tak :dance:

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

96

No i się doigrał szczyl .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

97

no ba szefie. smile  Byle ciul  nie będzie nas obrażał i nasze ciągniki smile

Sprzedam U-4514

98

Ten Dragon mądrzejszy niż piękniejszy;D

Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A

Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL

99

widziałeś ? smile

Sprzedam U-4514

100

dobra szkoda gadac na jego temat wiecie (nieruszaj g...na bo smierdzi) w tym przypadku to sie sprawdza.Cos takiego to tylko na łopate i byle zdala od siebie.