Odp: Obsługa forum
po tym co piszesz to wynika ze jestes len ja nie dosc, ze robie na roli to jeszcze pracuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Obsługa forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
po tym co piszesz to wynika ze jestes len ja nie dosc, ze robie na roli to jeszcze pracuje
pracuj pracuj piotrek
to do mnie czy kolo mnie?
spadam s tąd już nie mieszam
każdy na tym forum cieżko pracuje na kawałek chleba,no oprócz niektórych osób co wypisuja bzdury i niemaja zielonego pojecia o mechanizacji.Takie jest moje zdanie
jak jestes taki cwany to napisz dlaczego fortschritt to zlom??? co strach cie oblecial? umiesz oczerniac a pozniej du..... chowasz !!!!!!!!
Kolega Dragon to chyba normalny inaczej
pawelq wiesz tu nie ma z kim gadac
piotrek nie zachwycaj się forszmitem , wierz mi to są złomowe ciągniki
po pierwsze kolego to gadasz z bratem Piotrka:P wiesz ja tam sie nim nie zachwycam bo najczesciej robie DEUTZ-FAHREM Agrostarem i Ursusem 1634 . jesli chcesz wiedziec dlaczego to ci mowie nie ma kto jezdzic :play: :satan: :satan: :satan:
Adminie, wez tego Dragona z forum bo nie wytrzymuje, jak małolat podający się za 21 latka, lub mający 21 lat a umysł 5 latka pisze takie bzdety!!!
Adminie, wez tego Dragona z forum bo nie wytrzymuje, jak małolat podający się za 21 latka, lub mający 21 lat a umysł 5 latka pisze takie bzdety!!!
A czy admin to złota rybka ?
w tym wypadku tak
Dragon wez wyjdz bo ja się denerwuję jak ci przypi...... łomem to się nakryjesz:P
A czy admin to złota rybka ?
Tutaj tak :dance:
No i się doigrał szczyl .
no ba szefie. Byle ciul nie będzie nas obrażał i nasze ciągniki
Ten Dragon mądrzejszy niż piękniejszy;D
widziałeś ?
dobra szkoda gadac na jego temat wiecie (nieruszaj g...na bo smierdzi) w tym przypadku to sie sprawdza.Cos takiego to tylko na łopate i byle zdala od siebie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » FAQ » Obsługa forum
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo