281

Odp: Maszyny sprzedam !!!

Kończysz z gospodarzeniem?

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

282

wojtas napisał/a:

Podepnę się do tematu

Sprzedam
Opryskiwacz 2400l Hardi na komputerze Tronic 2000 , 24m  dysze obrotowe     cena 15tys do zabrania w pełni sprawna maszyna

pług obrotowy   4 skibowy zabezpieczenia kołkowe   elementy robocze w dobrym stanie 6 tys
Bark z bronami  6 pól składany  hydraulicznie  pół zawieszany   
Agregat podorywkowy   11 łap  zabezpieczenie na kołek   z wałem   4000zł
Agregat uprawowo siewny    bierny  3m   kombinacja włóka  zęby  wał packer Siewnik Hassia DKL3m  ze sterownikiem do ścieżek  znaczniki przedwschodowe     32lejki  za całość 15 tys
Dla forumowiczów  do dogadania smile

Czy jest  możliwość skrucenia belki tego opryskiwacza? na ile sekcji dzielony? foty mile widziane

Rolnik z powołania:-)

283

smile https://www.olx.pl/oferta/maszyny-rolni … dd3eec2668

mdw

284

ładny dominator, jak z jego stanem ?

gg 5118068

285

Podjedź  i obejrzyj dajeko  nie masz smile  bo tak to co ja ci mogę powiedzieć  smile  jak na temat gustu się nie dyskutuje

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

286

Pajej napisał/a:
wojtas napisał/a:

Podepnę się do tematu

Sprzedam
Opryskiwacz 2400l Hardi na komputerze Tronic 2000 , 24m  dysze obrotowe     cena 15tys do zabrania w pełni sprawna maszyna

pług obrotowy   4 skibowy zabezpieczenia kołkowe   elementy robocze w dobrym stanie 6 tys
Bark z bronami  6 pól składany  hydraulicznie  pół zawieszany   
Agregat podorywkowy   11 łap  zabezpieczenie na kołek   z wałem   4000zł
Agregat uprawowo siewny    bierny  3m   kombinacja włóka  zęby  wał packer Siewnik Hassia DKL3m  ze sterownikiem do ścieżek  znaczniki przedwschodowe     32lejki  za całość 15 tys
Dla forumowiczów  do dogadania smile

Czy jest  możliwość skrucenia belki tego opryskiwacza? na ile sekcji dzielony? foty mile widziane

wojtas napisz coś więcej, bo jestem zainteresowany

287

sekcji ma 4  możliwość zawsze jest  albo na 21 albo 18  wprowadzasz dane do  tego sterownika i  jazda  on się martwi  żeby wylać to co chciałeś ...
Pompa włoska COMET 6
dysze czerwone  antywietrzne  , do RSM i niebieskie zwykłe ..
Nawet instrukcję  drukowaną do niego posiadam

Powiedz mi  po co skracać ?  lubisz jeździć czy co ?
Sprzedaję  bo mam na oku khuna 30m  z dokładanymi lancami na 36 i to mi pasuje . Foty lepsze zrobię i wstawię wieczorem

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

288

jak miałbys działeczki takie jak ja to tez nie chciałbys szerokiego. najeęższa ma 12m kilkanascie po 20m

289

nie narzekaj mam takie co maja po 6-7m....

290 Ostatnio edytowany przez kamil3993 (2018-10-19 18:19:01)

Pajeja a nie lepiej co na takie działki zawieszanego z 12 lub 15 m ???

291 Ostatnio edytowany przez Pajej (2018-10-19 19:01:06)

ilu litrowy zawieszany do sama 90km 1000l? a ciągany to pnad 2 tyś. w wiekszośći działek mam do drogi do drogi więc na nawrotach nie gniote za wiele
belka to najlepsza taką jaka mam 15m plus 1,5 dzielone na 6 sekcji czyli na kazdy przejazd siewnikiem jedna sekcja plus na połówke siewnika.
Wiem że takiego nie znajdę, ale rozkładanie hydrauliczne i komp, to cos wspaniałego

292

A to u was nie istnieje coś takiego jak Scalenie gruntów ??   przecież na takich działkach to idzie  oszaleć ...  jak mam jechać na działkę 3 ha to wydaje mi się że mała ... o takiej co ma 0,5ha to nie wspominam  i dobrze że mam tylko takie 2 sztuki  ...

293

scalanie było jakies 15 lat temu i takie porobili działeczki. Najwieksza mam 3,6ha bo sasiada wykupiłem

294

Inna Polska...

295

U mnie jest tak samo jak u Pajeja jak się trafi działka 1 ha do dzierżawy to już rarytas hehe

296

Poprzez zakup cały czas komasacja ma miejsce. Największe moje pole 14 ha składa się z 5-ciu działek ewidencyjnych, po dziadku było tam 4 ha, po ojcu 7,5. Drugie pod względem wielkości 5,5 ha z 8-miu po dziadku było tam 0,6 ha, itd. itp.

297

Sprzedam:
Pług Fiskars Overum 3 skibowy obrotowy na zabezpieczeniu hydraulicznym , stan bdb , nie pospawany cena 12 500 do negocjacji
Kverneland 4 skibowy obrotowy F140 na siłowniku poziomym, stan bdb elementy robocze ok cena 18500

298

ten pierwszy pług to taki jeszcze w kartonie jak z ikei do poskładania pospawania ?

sorki ale musiałem to napisac smile

Nie ma to jak FORTSCHRITT

299

Nie rozumiem wgl twoje ironi ....

300

No bo piszesz że nie niepospawany...

E 516 na części
Telefon 695 076 269