Odp: Mdw 524
chyba dodatni bo mase masz cały czas na kombajnie, tak strzelam...
Znowu trafiłeś impuls do kompa idzie dodatni
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chyba dodatni bo mase masz cały czas na kombajnie, tak strzelam...
Znowu trafiłeś impuls do kompa idzie dodatni
sławku wpadni do mnie zrobić elektrykę bo dla mnie 2 kable to dużo a 3 to już problem
Jak masz trzy kable i to za dużo to trzeba pociągnąć jeden ale grubszy :dance:
artureekk napisał/a:sławku wpadni do mnie zrobić elektrykę bo dla mnie 2 kable to dużo a 3 to już problem
Jak kupiłem 524 to świateł nie było wcale a na komputerze działała tylko kontrolka od ładowania, w tej chwili prawie wszystko działa. Do elektryki potrzeba dużo chęci i jeszcze więcej cierpliwości ale wszystko da się zrobić
Znasz się trochę na elektryce to byś mi może powiedział jak obejść ten czujnik strat ziarna? bo wywala mi awarię tego na kompie i cały czas piszczy...
Z czujnikami start ziarna jeszcze nie walczyłem, a komp tylko piszczy czy coś jeszcze pokazuję ?
Pytań ciąg dalszy a mianowicie,
obok stacyjki są 2 kontrolki żółta i zielona, od czego one są ?
Tak samo obok włącznika od otwierania rury jest czerwona kontrolka i też nie wiem od czego, oraz przy rurze od wysypu jest czujnik od czego on jest ? u mnie jest odłączony
Z czujnikami start ziarna jeszcze nie walczyłem, a komp tylko piszczy czy coś jeszcze pokazuję ?
piszczy i błąd E5 pokazuje
U mnie nawet jak odłączyłem 2 płytki to nie pokazywał żadnego błędu, a co na ten błąd mówi instrukcja
U mnie nawet jak odłączyłem 2 płytki to nie pokazywał żadnego błędu, a co na ten błąd mówi instrukcja
awaria czujnikow strat
Potrzebuję szybkiej informacji jaki olej dolać do hydrauliki, zwykły hydrauliczny czy inny. Jaka przerwa powinna być pomiędzy cepami a koszem ?
przerwa to zależy co kosisz, a olej zależy czym masz zalane
A no właśnie nie wiem czym jest zalane, chcę dolać do tego co jest, olej wygląda na świeży tylko że jest go mało i jak podniosę heder to kontrolka pokazuję niski stan oleju. Przerwa cepów a koszem to chodzi mi o to jak powinna być różnica między przodem a tyłem kosza ?
W bizonie to przy maksymalnym skręceniu to 16mm na wlocie i 3mm na wylocie mierzone między cepem a listwą klepiska .
Pawel21990 masz instrukcję do komputera do 524?
Pawel21990 masz instrukcję do komputera do 524?
mam co który przycisk oznacza. W Pańkowie mi dali
podzielisz się ze mną tą tajemną wiedzą?
daj maila. Tylko to po Słowacku
lbartnik@o2.pl
paweł 21990 czy ja też mółbym o nią prosić
mój e-mail joker-konin@wp.pl
Będę miał chwilkę czasu to poskanuję i wyślę. Chyba, że za dobrą flaszkę mogę Wam całą instrukcję obsługi skserować i wysłać pocztą
Panowie jaki olej lejecie do hydrauliki do 524 ?
Znalazłem w internecie tabele doboru oleju ale nie ma w niej oleju hydraulicznego.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo