Odp: Mdw 524
hl46
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hl46
Pawel21990 flaszkę to masz ode mnie nawet za skana
Panowie jaki olej lejecie do hydrauliki do 524 ?
Znalazłem w internecie tabele doboru oleju ale nie ma w niej oleju hydraulicznego.
dokładnie jak w instrukcji to hlp 46
Dzięki, dzisiaj muszę zrobić zmianę bo jazda z piszczącym komputerem trochę denerwuję
Dzisiaj zauważyłem że jak jadę na przyspieszaczu i chcę podnieść/opuścić heder lub motowidła to automatycznie kombajn zwalnia, tak ma być ?
no nie
jacy pisałeś o 514 czy 524, mi chodzi o 524
o 514 ale 524 ma tak samo
o 514 ale 524 ma tak samo
jacy ma rację
no to ***.... Dzięki chłopaki za odpowiedź
nie wiem co w tym ***.... ale grunt że jesteś zadowolony ;-)
sławek a na jakie obroty masz ustawiony motor przy młoceniu dzwignia do samego końca czy inaczej
i jeszcze mam jedno jak masz kombajn na koszenie nie właczony a stoji na maksymalnych obrotach drży troszke
ogladałem dzisiaj 524 swiezo z francji , heder 4,2 na schumacherze, igiełka , oryginalny lakier, jeden właściel i ponoć nigdy jej nie myl , zakurzona fest, stoi nie daleko mnie za 45 do oddania, naprawde laleczka, silnik aż mruczał.
sławek a na jakie obroty masz ustawiony motor przy młoceniu dzwignia do samego końca czy inaczej
i jeszcze mam jedno jak masz kombajn na koszenie nie właczony a stoji na maksymalnych obrotach drży troszke
Dźwignia do końca, komputer pokazuję 2200 obrotów, drży jak stoi włączony, ale gdy wyłączę heder uspokaja się. Zastanawiam się czy ten typ tak ma czy heder przenosi drgania.
A targaniec szczelny? U ojca w 512 jak były nawet minimalne luzy to tak tłukło, że heder pękał. A w kabinie wydawały się minimalne drgania, napęd jak 514.
ja mam napęd szumechera na kosie a sławek u ciebie jaka temperatura przy koszeniu na zegarze nie grzeje się i czymasz jak wystartujesz czujnik od masy zapalony bo mi nie gaśnie i te od sit i podajników i nie wiem czemu tak
Napęd kosy mam szumechera, temperatura jak na razie trzyma się na poziomie 2 zielonych kresek ( nie wiem jaka to temperatura ), o jaki czujnik od masy ci chodzi bo nie kojarzę
ale przy koszeniu czy na sucho
a ten czujnik to na wyświetlaczu na zielono po prawej stronie takie 3 krążki bokiem na sobie na rysunku
no to sławek
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo