461

Odp: Mdw 524

Aaaa...  To ja go znam, tylko nie mogłem skojarzyć po budynkach. Spośród okolicznych handlarzy to on ma dość dobre opinie klientów.

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

462

Bo te fotki na OLX to są jeszcze ze Szwecji więc jak byś nie medytował to po zdjęciach za diabła byś nie doszedł gdzie to jest smile

463

Otóż to...

There is no soul, no soul could ever make me it's own...

464

Sprzęt już pod wiatą, schnie po transporcie bo padało tongue . Sprzedającemu należą się gratulacje za solidność i  słowność.
Ma ktoś jeszcze jakiś kawałek żytka żeby go wypróbować tongue ????

465

Do mnie na kukurydze wpadnij

E 516 na części
Telefon 695 076 269

466

szkoda że nie oryginalna sieczkarnia nie wiem czy będzie dobrze rozwalał sieczkę

467

sieczkarnia wygląda na porządny sprzęt, wykonanie i obsługa nie pozostawia wiele do życzenia. Łożyska firmy INA, wszystko dopasowane jak należy.Jestem pewien że zda egzamin w polu.

468

http://olx.pl/oferta/kombajn-zbozowy-fo … ac620f4f35  Jakby ktoś chciał to będę na miejscu po świętach mogę zerknąć co i jak tak z grubsza.

469

Ktoś wie co oznaczają kody błędów w  524 a zwłaszcza E3 i E4 bo czasem mi wyskakują

470

Błąd E 3 pokazywał mi komputer gdy przed włączeniem komputera miałem wduszoną tą blaszkę od czujnika w gardzieli.

471

Zgadza się do tego właśnie sam doszedłem przyczyną przerdzewiała sprężynka i nie do końca ten język wypychała. Ale dzięki za podpowiedź, natomiast E4 raz mi się zapaliła i zgasła ale co to oznacza to nie mam pojęcia mam nadzieje że więcej się nie pojawi

472

ło matko bosko to w tych kombajnach jest na prawdę sporo elektroniki, więcej niż się spodziewałem. A macie jakąś książkę z błędami, instrukcję lub coś gdzie można rozkodować te błędy?

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

473 Ostatnio edytowany przez vatras240 (2016-01-11 20:05:13)

Nie ma jej tam wiele tyle że właśnie instrukcji z tymi błędami nie posiadam i do wszystkiego trzeba samemu dochodzić a że lubię wszystko mieć na 100% sprawne więc kończę jego przegląd przed sezonowy, ale tak naprawdę to można całą elektrykę wyłączyć i nadal da się kosić aby tylko elektrozawory działały

474

vatras240 napisał/a:

Nie ma jej tam wiele tyle że właśnie instrukcji z tymi błędami nie posiadam i do wszystkiego trzeba samemu dochodzić a że lubię wszystko mieć na 100% sprawne więc kończę jego przegląd przed sezonowy, ale tak naprawdę to można całą elektrykę wyłączyć i nadal da się kosić aby tylko elektrozawory działały

W Pańkowie zapytaj, oni powiedza jaki to błąd, książki też mają

475

Kupiłem z Pankowa instrukcję ale nie ma w niej żadnych objaśnień kompa z 524, jeszcze specjalnie przed kupnem dzwoniłem żeby upewnić się czy na pewno jest objaśnienie komputera - odpowiedź Tak oczywiście wszystko jest. Jeżeli chodzi o instrukcję obsługi MDW 524/525 to w niej jest objaśniony tylko komp od 525.

476

Skąd ja  to znam, a tak naprawdę jeśli chodzi o 524 to tą instrukcją  se można tyłek wytrzeć bo więcej się do niczego nie nadaje

477

Instrukcję kupiłem tylko ze względu na objaśnienia kompa i nic mi to nie dało

478

sławek77 napisał/a:

Kupiłem z Pankowa instrukcję ale nie ma w niej żadnych objaśnień kompa z 524, jeszcze specjalnie przed kupnem dzwoniłem żeby upewnić się czy na pewno jest objaśnienie komputera - odpowiedź Tak oczywiście wszystko jest. Jeżeli chodzi o instrukcję obsługi MDW 524/525 to w niej jest objaśniony tylko komp od 525.

Kurde ja miałem tylko poszła razem z kombajnem...

479

witam,
pytanie moje jest tego typu. czy ktoś widział może stan faktyczny tych kombajnów?
http://sprzedajemy.pl/mdw-524-okazja-cl … ey,8822787
http://sprzedajemy.pl/mdw-524-oryginaln … t,17266882
czy te osoby są handlarzami czy maszyny od rolników?
czy może ktoś wie o kombajnie MDW 524 w dobrym stanie?

480

widziałem w okolicach Grzegorza w kubelskim stoi przy drodze, ale w ogłoszeniach go nie znalazłem

Rolnik z powołania:-)