Odp: Mdw 524
Aaaa... To ja go znam, tylko nie mogłem skojarzyć po budynkach. Spośród okolicznych handlarzy to on ma dość dobre opinie klientów.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Aaaa... To ja go znam, tylko nie mogłem skojarzyć po budynkach. Spośród okolicznych handlarzy to on ma dość dobre opinie klientów.
Bo te fotki na OLX to są jeszcze ze Szwecji więc jak byś nie medytował to po zdjęciach za diabła byś nie doszedł gdzie to jest
Otóż to...
Sprzęt już pod wiatą, schnie po transporcie bo padało . Sprzedającemu należą się gratulacje za solidność i słowność.
Ma ktoś jeszcze jakiś kawałek żytka żeby go wypróbować ????
Do mnie na kukurydze wpadnij
szkoda że nie oryginalna sieczkarnia nie wiem czy będzie dobrze rozwalał sieczkę
sieczkarnia wygląda na porządny sprzęt, wykonanie i obsługa nie pozostawia wiele do życzenia. Łożyska firmy INA, wszystko dopasowane jak należy.Jestem pewien że zda egzamin w polu.
http://olx.pl/oferta/kombajn-zbozowy-fo … ac620f4f35 Jakby ktoś chciał to będę na miejscu po świętach mogę zerknąć co i jak tak z grubsza.
Ktoś wie co oznaczają kody błędów w 524 a zwłaszcza E3 i E4 bo czasem mi wyskakują
Błąd E 3 pokazywał mi komputer gdy przed włączeniem komputera miałem wduszoną tą blaszkę od czujnika w gardzieli.
Zgadza się do tego właśnie sam doszedłem przyczyną przerdzewiała sprężynka i nie do końca ten język wypychała. Ale dzięki za podpowiedź, natomiast E4 raz mi się zapaliła i zgasła ale co to oznacza to nie mam pojęcia mam nadzieje że więcej się nie pojawi
ło matko bosko to w tych kombajnach jest na prawdę sporo elektroniki, więcej niż się spodziewałem. A macie jakąś książkę z błędami, instrukcję lub coś gdzie można rozkodować te błędy?
Nie ma jej tam wiele tyle że właśnie instrukcji z tymi błędami nie posiadam i do wszystkiego trzeba samemu dochodzić a że lubię wszystko mieć na 100% sprawne więc kończę jego przegląd przed sezonowy, ale tak naprawdę to można całą elektrykę wyłączyć i nadal da się kosić aby tylko elektrozawory działały
Nie ma jej tam wiele tyle że właśnie instrukcji z tymi błędami nie posiadam i do wszystkiego trzeba samemu dochodzić a że lubię wszystko mieć na 100% sprawne więc kończę jego przegląd przed sezonowy, ale tak naprawdę to można całą elektrykę wyłączyć i nadal da się kosić aby tylko elektrozawory działały
W Pańkowie zapytaj, oni powiedza jaki to błąd, książki też mają
Kupiłem z Pankowa instrukcję ale nie ma w niej żadnych objaśnień kompa z 524, jeszcze specjalnie przed kupnem dzwoniłem żeby upewnić się czy na pewno jest objaśnienie komputera - odpowiedź Tak oczywiście wszystko jest. Jeżeli chodzi o instrukcję obsługi MDW 524/525 to w niej jest objaśniony tylko komp od 525.
Skąd ja to znam, a tak naprawdę jeśli chodzi o 524 to tą instrukcją se można tyłek wytrzeć bo więcej się do niczego nie nadaje
Instrukcję kupiłem tylko ze względu na objaśnienia kompa i nic mi to nie dało
Kupiłem z Pankowa instrukcję ale nie ma w niej żadnych objaśnień kompa z 524, jeszcze specjalnie przed kupnem dzwoniłem żeby upewnić się czy na pewno jest objaśnienie komputera - odpowiedź Tak oczywiście wszystko jest. Jeżeli chodzi o instrukcję obsługi MDW 524/525 to w niej jest objaśniony tylko komp od 525.
Kurde ja miałem tylko poszła razem z kombajnem...
witam,
pytanie moje jest tego typu. czy ktoś widział może stan faktyczny tych kombajnów?
http://sprzedajemy.pl/mdw-524-okazja-cl … ey,8822787
http://sprzedajemy.pl/mdw-524-oryginaln … t,17266882
czy te osoby są handlarzami czy maszyny od rolników?
czy może ktoś wie o kombajnie MDW 524 w dobrym stanie?
widziałem w okolicach Grzegorza w kubelskim stoi przy drodze, ale w ogłoszeniach go nie znalazłem
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo