Odp: Mdw 524
Ten zawór jest od dołu rozdzielacza zamontowany przy rurce przelewowej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ten zawór jest od dołu rozdzielacza zamontowany przy rurce przelewowej
sławek a nie zrobił byś fotki i wstawił bo kurcze szukam i już mnie szlak bierze bo niechce puscic i niewiem co odkrecić a moze umnie jakieś inne
Kombajn mam już ustawiony na zimę i nie dojdę do rozdzielacza żeby zrobić zdjęcie, rozbierałeś już coś ?
no wiekszasc i nic i sam już niewiem co jest grane
Znalazłem w sieci zdjęcie
http://i.imgur.com/E5prNDM.jpg
Co odkręcałeś ?
obie śruby w tym jedna z ta nakredka okrągłą a 2 z bolcem w środku jak koło a która powinła być i co robie żle
A wciskałeś guzik na elektrozaworze na rurce przelewowej ? To ten zawór od dołu a zaraz przy nim idzie powrót do zbiornika
totak umnie jest ten szary korek a czqarnego już nie ma nie wiem co za huj może jest jakoś przerobiony bo na twoim zdjeciu jest taki siwy koniec a pużniej czarny
Ten elektrozawór powinien mieć przycisk od dołu. Może tak jak piszesz już ktoś przy nim kombinował. Jeszcze możesz spróbować odkręcić go i sprawdzić czy działa ( jeszcze tego nie rozbierałem )
bede musiał tak zrobic
Tylko uważaj jak będziesz rozkręcał bo olej będzie leciał i żeby nic nie powypadało.
sławek a jak sie sprawdza czy działa czy nie
Witam wszystkich. Mam poważne pytanie do tych którzy wiedzą na 100 procent a nie gdybają, czy pasują wytrząsacze od 514 do 525???
Witam mam pytanie do kogoś kto orientuje sie w temacie mdw524, jak to jest z hederami 4,2 w tym modelu bo spotkałem takie egzemplarze , a słyszałem ze to nie są ich oryginalne hedery tylko od jakiegoś innego? jak to z nimi jest?ewentualnie od czego pasuje taki heder bo przyznam że ta szerokość jest dla mnie idealna.
A może ktoś z tego forum chce sprzedać takiego Fortschmitta? bo akurat sie rozglądam za takim (ewentualnie 4,8)
a panowie jakie by były objawy jak by to niebył zawór a pompa
sławek a w tym elektrozaworze jak podnosze i przyspieszam przyspieszaczem to bardzo słabo idzie a jak odkreciłem wąż od przyspieszacza to poszło troszke oleju moze pompa bo już sam niewiem ale mówisz że przyspieszacz niema z tym elektrozaworem doczynienia dodam ze olej ciepły w zbiorniku oleju tak jakby pompa pompowała i tylko ciepły w zbiorniku oleju
Panowie widział ktoś z was ten egzemplarz ? Ogłoszenie wygasło ale kombajn wciaż na sprzedaż https://www.olx.pl/oferta/kombajn-e524- … kT0M2.html
widziałem go z drogi, gosc chyba ma dwie sztuki, pytaj kolegów z okolic, marekpe ma chyba blisko
Dziś oglądałem tego okolice Zagrodna. https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-5 … 12f0b40b39
Wpłaciłem zadatek. Trzeba powoli szukać transportu.
no to gratulacje i powodzenia
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo