Odp: Mdw 524
Tadek z zagrodna chcesz transport ? tosz to szybciej na kołach cóż za problem ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tadek z zagrodna chcesz transport ? tosz to szybciej na kołach cóż za problem ?
Jechać nie problem, problem z czasem u mnie. Jak wygospodaruje wolny dzionek pojadę na kołach.
A teściu ci nie przyprowadzi ? w koncu by się przejechał czymś innym niż Bizon ? miłego urzytkowania
Marek zarobiony hehe. Wojtas kiedy na robienie bramy mam się przygotować? :satan:
kurcze, sobota niedaleko hehe sam bym podjechał z kierowcą albo na weekend
Jakie obroty silnika powinna mieć 524 podczas pracy w polu? Dziś ten zegar diodowy się zamykał jak dałem gaz max bodajże 2400 obr miał.
Ja miałem 2200
w sierpniu dopiero tak że spoko ... po żniwach a co już tym przyjechałeś ? Marek fakt wzią tą szóstke do malowania .. bo mi się nie chciało tego robić
Jeszcze u właściciela stoi. W przyszły wekeend jak czas pozwoli to go przyprowadzę :walka: Zobaczymy co to cudo będzie warte i jak wypadnie na tle bizona.
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-forts … mbAko.html
Może ktoś zainteresowany, sprowadzony świeżo
Fajne te kombajny są, jakby kupić takiego niepolepionego, to naprawdę wygodny i fajny kombajn.
Tylko szkoda że nie mają hydrostatu
To prawda Leszek , tyko tego im brakuje. Ale widziałem w Czechach przerobiobego na hydrostat
Proszę bardzo na hydro:
W górach dobrze, że nie mają hydrostatu.
A w czym hydrostat nie dobry w górach?
Niektóre pod dużym obciążeniem potrafią zagrzać olej , w sieczkarni jak mi kosili kukurydzę to nie mogli zmienić biegu na pochyłości musiał zjechać na płaskie ale jak masz sprawny dobry sprzęt to na głowę biję przekładnie mechaniczne pod względem obsługi hamulca nie używasz sprzęgła nie przypalasz
A po co biegi zmieniać podczas jazdy w hydrostacie...
kukurydza zasiana na mozaice i całkiem niezłą górą najlepiej pasował prędkościami zakres drugi (z 3) ale na dwójce nie podciągnął się na wierzchołek na jedynce znowu za wolno w miejscach gdzie qq była słabsza
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Mdw 524
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo