141

Odp: Zakup ciągnika

Jadę dziś po case 1255  zobaczymy czy przyjadę tym do domu  ehhhh

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

142

to powodzenia, a gdzie kupiłeś?

mdw

143

Wszystko ładnie pięknie maszyna gadała od strzała wszystko się kręciło  zapłaciłem wyjechaliśmy za wioskę jakieś 2 km silnik ugotowany rzucił płynem  i po rozmowie  ehh  obrót na pięcie  oddaliśmy maszynę  na placu stwierdziliśmy że padnięta uszczelka pod głowicą zrobiły się 2 stany oleju ... trudno ale na placu nic nie wskazywało na to

Więc szukamy dalej smile) może jakaś Renówka ? hmm co polecacie

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

144

to zonk, szukaj mf-a

mdw

145

wojtas napisał/a:

Wszystko ładnie pięknie maszyna gadała od strzała wszystko się kręciło  zapłaciłem wyjechaliśmy za wioske jakieś 2 km silnik ugotowany rzucił płynem  i po rozmowie  ehh  obrót na pięcie  oddaliśmy maszynę  na placu stwierdziliśmy że padnięta uszczelka pod głowicą zrobiły się 2 stany oleju ... trudno ale na placu nic nie wskazywało na to

Więc szukamy dalej smile) może jakaś Renówka ? hmm co polecacie

ja bardzo polecam mam jedną i ochotę na drugą tylko nie wiem czy mniejszą czy większą

146

Szukaj chłodzonego powietrzem nie będzie wody w oleju smile .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

147

z MF-a jakie modele ??   z renówek to znalazłem 133,14

148

Może do Osieka podjedź tam kiedyś gościu miał wystawioną renatę 133.14.

149

Bardzo dużo jest tych 133.14 i w niskiej cenie i wiecie czemu tak ?? A z MF jak dla mnie to w stylu jak ma Jamir smile

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

150

tanie bo to Renault   francuz i tyle 
mf  hmm seria 6XXX jest ładna dla oka ale jaka  jest tego sprawność ?
do osieka   nie jadę bo tamtą renate znam ....

151

Stare renie  to jeszcze MWM czyli ok . Za resztę nie ręczę .  MF to tak jak Jamira czyli seraia 2xxx lub 1xxx tote są dosyć proste . No może Seria 31xx

152

Wojtas te 61XX albo 81XX to dobre sprzęty, kilku znajomych je ma i jak filtry i oleje oryginalne to tylko pracować nimi

E 516 na części
Telefon 695 076 269

153 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2014-06-22 15:30:34)

W MF z rewersem hydraulicznym np.  6190 często pada rewers . Przerabiają go na  mechaniczny,  koszty są dosyć  wysokie . Trzeba wymienić płytę  z siłownikiem hydraulicznym . Tak przynajmniej powiadają ...

154

oglądałem wczoraj case 5140 1995 rok, skrzynia powershift z rewersem, 45 tysi, opony z 30 % , terchnicznie ok, sprawdzony.

mdw

155

oglądałem dzis mf 3080E  sylikon wszechobecny .... szkoda słów   połowa rzeczy nie trybiła  a cena 35 tys pojechałem i  zabrałem Case 1255 XL z 93r sprowadzony z niemiec  pierwsza rejestracja w 98r  godzin  ile to tylko ciągnik wie ile ma ... kapcie szerokie  z wyglądu  hmm jak na 21lat to wygląda jak powinien  zaczep przesuwny  skrzynia 40km/h  na pełnych obrotach 45  fotel pneumatyczny  z własną sprężarką ... wszystko działa   jak na razie  ,,, będzie chwila to zapodam fotki

156

Taka moja rada:nigdy nie kupujcie ciągników ani maszyn w Pakości.Taka moja dobra rada.

Transport lawetom do 10 ton 696364854 24 h

157

niee nie żadna pakośc czy coś podobnego ....  zwykły przydomowy Bolesławiec ....  tam co 2 podwórko to handlarzyna

158 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-06-28 22:18:58)

u kogo kupiłeś?byłem w tamtych stronach dzisiaj

mdw

159

w gościszowe

160 Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2014-06-28 22:31:39)

żartujesz hehe byłem dzisiaj w gosciszowie. to u tych ca ta 524 swiezo przyciągli?

mdw