Odp: Zakup ciągnika
Jadę dziś po case 1255 zobaczymy czy przyjadę tym do domu ehhhh
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jadę dziś po case 1255 zobaczymy czy przyjadę tym do domu ehhhh
to powodzenia, a gdzie kupiłeś?
Wszystko ładnie pięknie maszyna gadała od strzała wszystko się kręciło zapłaciłem wyjechaliśmy za wioskę jakieś 2 km silnik ugotowany rzucił płynem i po rozmowie ehh obrót na pięcie oddaliśmy maszynę na placu stwierdziliśmy że padnięta uszczelka pod głowicą zrobiły się 2 stany oleju ... trudno ale na placu nic nie wskazywało na to
Więc szukamy dalej ) może jakaś Renówka ? hmm co polecacie
to zonk, szukaj mf-a
Wszystko ładnie pięknie maszyna gadała od strzała wszystko się kręciło zapłaciłem wyjechaliśmy za wioske jakieś 2 km silnik ugotowany rzucił płynem i po rozmowie ehh obrót na pięcie oddaliśmy maszynę na placu stwierdziliśmy że padnięta uszczelka pod głowicą zrobiły się 2 stany oleju ... trudno ale na placu nic nie wskazywało na to
Więc szukamy dalej ) może jakaś Renówka ? hmm co polecacie
ja bardzo polecam mam jedną i ochotę na drugą tylko nie wiem czy mniejszą czy większą
Szukaj chłodzonego powietrzem nie będzie wody w oleju .
z MF-a jakie modele ?? z renówek to znalazłem 133,14
Może do Osieka podjedź tam kiedyś gościu miał wystawioną renatę 133.14.
Bardzo dużo jest tych 133.14 i w niskiej cenie i wiecie czemu tak ?? A z MF jak dla mnie to w stylu jak ma Jamir
tanie bo to Renault francuz i tyle
mf hmm seria 6XXX jest ładna dla oka ale jaka jest tego sprawność ?
do osieka nie jadę bo tamtą renate znam ....
Stare renie to jeszcze MWM czyli ok . Za resztę nie ręczę . MF to tak jak Jamira czyli seraia 2xxx lub 1xxx tote są dosyć proste . No może Seria 31xx
Wojtas te 61XX albo 81XX to dobre sprzęty, kilku znajomych je ma i jak filtry i oleje oryginalne to tylko pracować nimi
W MF z rewersem hydraulicznym np. 6190 często pada rewers . Przerabiają go na mechaniczny, koszty są dosyć wysokie . Trzeba wymienić płytę z siłownikiem hydraulicznym . Tak przynajmniej powiadają ...
oglądałem wczoraj case 5140 1995 rok, skrzynia powershift z rewersem, 45 tysi, opony z 30 % , terchnicznie ok, sprawdzony.
oglądałem dzis mf 3080E sylikon wszechobecny .... szkoda słów połowa rzeczy nie trybiła a cena 35 tys pojechałem i zabrałem Case 1255 XL z 93r sprowadzony z niemiec pierwsza rejestracja w 98r godzin ile to tylko ciągnik wie ile ma ... kapcie szerokie z wyglądu hmm jak na 21lat to wygląda jak powinien zaczep przesuwny skrzynia 40km/h na pełnych obrotach 45 fotel pneumatyczny z własną sprężarką ... wszystko działa jak na razie ,,, będzie chwila to zapodam fotki
Taka moja rada:nigdy nie kupujcie ciągników ani maszyn w Pakości.Taka moja dobra rada.
niee nie żadna pakośc czy coś podobnego .... zwykły przydomowy Bolesławiec .... tam co 2 podwórko to handlarzyna
u kogo kupiłeś?byłem w tamtych stronach dzisiaj
w gościszowe
żartujesz hehe byłem dzisiaj w gosciszowie. to u tych ca ta 524 swiezo przyciągli?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Ciągniki » Zakup ciągnika
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo