Odp: Psy rasowe
Mam starego benka (matka bernardyn-ojciec wilczur) i pies budzi respekt, mam też małego wyżła i jamnika, ten najmniejszy to dopiero szatan !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Psy rasowe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam starego benka (matka bernardyn-ojciec wilczur) i pies budzi respekt, mam też małego wyżła i jamnika, ten najmniejszy to dopiero szatan !
Też kiedyś mieliśmy dwa jamniki, ten pierwszy to dopiero był sk...iel, niczego się nie bał, bez problemu szedł w kukurydzę za dzikami albo w dziurę do lisa, nie raz wyszedł z mordą poszarpaną a raz ojciec odkopywał go szpadlem jak lis go zasypał. Przydał by się brzydal foksterier tylko mają jedną wadę-krótko żyją
Miałem kiedyś Jagdterriera to jest kosmos, nie było na niego kozaka. Wilczurowi wisiał u szyi jak krawat tak długo aż go udusił. Kilka wypadków z samochodami, jak na obce chodził, przetrwał i po 16 latach obrażenia po kolizji z samochodem go zabiły. Nic co futerkowe nie miało prawa żyć dłużej niż kilka sekund od momentu w którym zostało zauważone. To samo gryzonie wszelkiego gatunku. Urodzony morderca, zabił i zostawił bo martwe go nie ruszało. Kuna domowa zrobiła gniazdo w sianie ok 3 metry głęboko. Dobę kopał, a jak wydusił starą i młode, to się nawet nie popatrzył i poszedł położyć się w kałuży. Rasa ciężka w prowadzeniu ale na gospodarce to prawdziwa pociecha, teraz mam półrocznego mieszańca terrierów, ale widzę, że charakter jest podobny. W domu z kotem z jednej miski mleko pije, ale metr za granicą obejścia nie poznaje i atak.
Labrador mam bardzo fajny troszkę zadzior i je wszystko co podobne do jedzenia dobrze go ułożyć i bardzo fajny pies dla dzieci jak i starszych jak chce sie bawić to cię pyskiem po torbach
lablador jako struz dobry żart, do duza zabawka dla dzieci, duża czyli duzo zje, a pozytku nie wiele
labrador idealny na kaczki
Moje chłopaki mają go już dosyć, obskakuje ciągnie za ubranie gdzie popadnie, jedzenie wciąga jak odkurzacz. Zdjęcie sprzed 2 miesięcy ale nadal jego ulubione zajęcie to podglądanie co żona robi w kuchni i tylko się oblizuje. Lada moment wyląduje w kojcu na gospodarstwie za drogą.
http://zapodaj.net/a69d489f1f944.jpg.html
http://zapodaj.net/e5306fda0d371.jpg.html
A to moje Berneńczyki
Ładne pupile.
Pisze tu a nie chodzi mi o jaki pies i wgl tylko chodzi o Pomoc. Dzis moja Finka dostała zapalenia uszu. Biedna no pada się tacza i wgl. Jak pomóc ? Co podać dla niej ? Co kupić dobrego ? Bo miałem psa Lapcia kiedyś i też dostał zapalenia uszu i nie wyleczyliśmy dokładnie to 2 lata i po psie
Penstrep ,combijet ,szotapen albo coś innego na penicylinie podać w iniekcji w zależności co masz .
mi wet kiedys "dał" cos co tez jest na zapalenie wymion u krów, taka maść wpuszczam to do uszu psu kilka razy i przechodzi. nazwy juz nie pamietam
Koledzy obejrzyjcie na necie karelski pies niedzwiedzi a resztę opowiem później
Pisze tu a nie chodzi mi o jaki pies i wgl tylko chodzi o Pomoc. Dzis moja Finka dostała zapalenia uszu. Biedna no pada się tacza i wgl. Jak pomóc ? Co podać dla niej ? Co kupić dobrego ? Bo miałem psa Lapcia kiedyś i też dostał zapalenia uszu i nie wyleczyliśmy dokładnie to 2 lata i po psie
BAYTRIL,Ale choroba paskudna i rokowania kiepskie dlatego przy silnych cierpienjach rozważ eutanazję tylko nie obuchem,
podejdź do dobrego weta. Pobierze wymaz i będzie wiadomo co i czym leczyć.
Koledzy obejrzyjcie na necie karelski pies niedzwiedzi a resztę opowiem później
widziałem teraz pisz
Ë›mam takiego skubańca na dziki kiedyś podstrzelili loche taką ze 100 kilo w przednie biegi a mi trafił zaszczyt odnalezienia i do strzelenia. Spadłem prawie jej na łeb w parowie a ona do szarży pies jak skoczył to z 40 m ją odciągnął ta go skubnęła to jej pól tyłu poszarpał a miała zimową suknie .Do dzieci ideał palce mu do oczu wkładają a on tylko je liże.
no nie pozrony, a potrafi... dla mysliwego fajny, ale dla zwykłego człowieka to czy ja wiem? chyba zadna kura mu nie ucieknie?
żaden kot potem kura
U mnie na podwórku biegają dwa setery irlandzkie łagodne i mądre pieski ale lubią przynosić kaczki do zabawy i koty są bez szans na przeżycie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Psy rasowe
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo