Odp: Trudności w kierowaniu 512
Tak tylko z kierownicą i tylko jak jest już gorący, raszta działa super
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » Trudności w kierowaniu 512
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak tylko z kierownicą i tylko jak jest już gorący, raszta działa super
Podepnę się tutaj bądź co bądź forszaje podobne, tyle że w 14 są dwie pompy. W swoim forszaju mam podobny problem jak Enjo. podczas opuszczania i podnoszenia hedera jest problem z kręceniem kierownicy (może mi się tylko tak wydaje ale jakby wtedy malał przepływ oleju przez rozdzielacz ) takie mam wrażenie :hmmm: ..... gdy kręcę tylko kierownicą to wszystko w należytym porządku. . . czyżby pompa dużego układu podczas pracy ma gorącym oleju jakoś spowalniała swoje obroty a co za tym idzie spowalniałaby pompę układu kierowniczego ? :nie_wiem:
Panowie jest sprawa przed sezonem chciałbym poprawić kierowanie w 512. Problem jest od kilku ładnych lat ale do rzeczy, kombajn słabo podnosił heder i nie szło kierować więc pompa została wymieniona na nową, wszystko zaczęło działać ale kierować nadal szło ciężko więc orbitrol poszedł do regeneracji co nie poprawiło sytuacji, załatwiłem drugi orbitrol i to samo, temat odpuściłem na parę lat ale chciałbym to teraz zrobić. Czy jest gdzieś jakiś zawór który odpowiada za ciśnienie na orbitrolu ( orbitrol nie ma w sobie żadnego zaworu ) ?
sprawdź drożność przewodów
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ jezdny » Trudności w kierowaniu 512
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo