Odp: Powiedzcie coś o sobie
Cześć Paweł ! 😎
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 119 120 121 122 123 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Paweł ! 😎
cześć
Czesć
Witaj
witam mam 22 lata i chce zasięgnąć trochę wiedzy z waszego forum
Cześć. A skąd jesteś? Napisz coś więcej o sobie
siema
widzę mój rocznik
uzupełnij profil i powiedz coś konkretniej
Cześć Przemek
Cześć
witamy1
dzięki że odpowiedzieliście:) mieszkam nie daleko Nowogardu i wujek oddał mi swoją ziemie do uprawy i chcę się tym zająć bardziej jako hobby na co dzień pracuje na dużej gospodarce. no więc zacznę od tego że nie jestem jeszcze posiadaczem tej marki ciągnika szukam z303 lub z 323 byłem jednego oglądać i nie był za ciekawy i z góry przepraszam za błędy, pisanie nie w tym dziale itp ale dopiero ogarniam to forum a czasu za wiele na to nie ma
Wszystko na spokojnie. Każdy z nas, -kto tu nowy- się uczy ten co oglądałeś jest w ogłoszeniach ? I co z nim nie tak było ?
Witam ziomala.
Widze ktoś z zachodniopomorskiego Siema.
https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-z … ac644019e8 bylem oglądać go dwa razy. raz jak była temp-15 (niby nie odpalany dwa lata) rozrusznik popsuty więc odpalali go na zaciąg i bardzo długo nie odpalał a jak odpalił to na wolnych obrotach gasł i strasznie kopcił i ciśnienie na zimnym miał niecałe 2 ale że nie wydawał mi się najgorszy to pojechałem drugi raz z wujkiem i kolegą co ma z303 z silnikiem lelyanda i tym razem było dość ciepło a chodził jak czołg nie skręcał coś tłukło w silniku i zalany wszędzie przepalonym olejem skrzynia hydraulika itp i teraz jest u mnie w wiosce z303 stoi od 4 lat na źle złożone sprzęgło i chcą za niego 5 tyś opony tył nowe na powietrzu przód gorzej ale też na powietrzu tylko straszny wygląd ma i nie wiem czy warto
1 zł za kg to dobra cena.
no ale wiesz obawiam się że jak go wyciągnę z tych pokrzyw to okaże się że jeszcze rok to go nie uruchomię bo ciągle będzie coś
Wiesz Przemku,chyba z 20 km ode mnie stoja dwa na sprzedarz u dwóch gosci w jednej wiosce. Jeden 323 a u drugiego 303,jak coś to mógłbym zadzwonić do kolegi i sie spytać jak one tam stoją
to możesz zadzwonić bardzo bym był wdzięczny i najlepiej jakieś zdj jak byś mógł to bardzo bym był wdzięczny
Dobrze,na razie wiem ze 323 na pewno dalej stoi,nie wiem jak bedzie z czasem to w środe porobie foty,a jak nie zdąże,to kolega podjedzie i pstryknie,a kurcze już gdzieś jego zdjęcia mi przysyłał,ale przepadły.
Strony Poprzednia 1 … 119 120 121 122 123 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo