Odp: Powiedzcie coś o sobie
O i już ktoś znajomy witam i pozdrawiam Pana Roberta!!:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
O i już ktoś znajomy witam i pozdrawiam Pana Roberta!!:D
witam i + za maszynę
Witam! Nazywam sie darek mam oczywiscie forschrita 323A, MTZ (110KM) i Ursusa C-330 Wszystkie traktorki pracuja na 70 ha. Jestem z podlasia. I jestem zadowolony ze swojego forschritka. POzdrawiam
witamy witamy ciekawe polaczenie 120km 110 i 30 a tak na marginesie co wedlug ciebie jest lepsze (wygodniejsz mocniejsze ekonomiczniejsze etc.) forsz czy mtz
Witam, widzę swego imiennika i w dodatku ziomala z podlasia jakbyś się mógł określić dokładniej byłbym wdzięczny.
witam
Mam na imie Marcin mam 24 lata i niebieskiego forszaja 512 z którym sie przyjaźnie od 3 sezonów. MIeszkam niedaleko łomży
Witam
witamy nowego kolege
Witam, na imię mam Łukasz
Mieszkam na dolnym śląsku (okolice Zgorzelca)
posiadam 60 ha
ciągle myśle nad kupnem lub dzierżawą następnych kawalków w celu zwiększenia mojej gospodarki.
Posiadam:
Zetora 12441 (2007rok) 122KM
Zetor 7711 (1989rok) 70KM
2 x Ursus C-330
Jestem zainteresowany kupnem kombajnu. W gre wchodzi 514 MDW lub 524 MDW. Mam nadzieje, ze na tym forum dowiem sie wielu ciekawych rzeczy na temat tych kombajnów i będę mógł wtedy podjąc wlasciwą decyzję, ktróy model wybrac. Czekam na waszą pomoc. Pozdrawiam.
witamy na pewno polubisz a przez co kupisz forsza pozdrawiam
Witam wszystkich nownych i starych forumowiczow po 2mc przewie
Witam
Ja już sie przedstawiałem na forum a dziś to chciałbym pokazac mojego "zabytka" jeszcze trochę mu brakuje ale przez zimę może bedzie wyglądał jak należy
http://www.fothost.pl/show.php/129357_P1020333.JPG.html
http://www.fothost.pl/show.php/129356_P1020332.JPG.html
maska to chyba pronar ale nie mam pewności a co to za ciągnik jest
ciekawie to wygląda tylko na bazie czego to jest?
Panowie to jumz, maskę wykonał gość który pracował w pronarze jak ten ruszał ze swoimi ciągnikami - stąd to podobieństwo maski do "wczesnej maski" pronarowskiej. muszę mu jeszcze tylko szyby powstawiać poprawić podłogę, zrobić nową wiązkę elektryczną, hydraulike i gotowe. ale to już pewnie zimą bo teraz to czasu brak. Jak sie uda to jeszcze turbo wstawimy i prawie jak fortschritt:).
A swoją drogą to byłem u gościa od części z Lubartowa i pokazał mi 60 z turbo. To już druga zrobiona a pierwsza to chodzi ok. 4lata już i nic sie nie dzieje.
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo