Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam.Mieszkam w Piotrowicach.Miesiąc temu kupiłem fortschritta zt 323A.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.Mieszkam w Piotrowicach.Miesiąc temu kupiłem fortschritta zt 323A.
Witam i pozdrawiam
Witam.Mieszkam w Piotrowicach.
Może konkretniej sam osobiście znam z 6 miejscowości o tej nazwie
Witam serdecznie
Cześć Bogdan !
+ za sprzęta.
Witam cie Sławku ,ja na forum zalogołałem sie ponad rok temu ,mam forsza z kturego jestem zadowolony ,nienawala mi ,pracuje w transporcie ,na forum jestem żadko bo niemam potrzeby jak sprzęt sprawuje sie OK ,ale jak bede w potrzebie to na pewno bede pisał ale teraz niemam potrzeby więc to nieznaczy ze niemoge być członkiem tego forum.Wiem ile włozyłes pracy w remont swego forsza bo czytałem i jesli bede miał jakis problem to cie o to poprosze .Ja i mój lolega Macher który tez jest zalogowany na tym forum razem sobie pomagamy jesli mamy jakies problemy i dlatego jestesmy zadko na forum ,ale jak juz jestem to pozdrawiam WSZYSTKICH łącznie z Adminem .:cool:
Witam !
Dzięki za pozdrowienia. Trzymaj się zdrowo !
gumiarz1 swego czasu bywałeś częściej na forum ostatnio cię nie widać częściej Macher się pojawia ale to że z twoją maszynką wszystko jest ok nie znaczy że innym podpowiedzieć nie możesz (co nie znaczy że tego nie robisz) każdy sensowny głos w dyskusji jest na wagę złota pozdrawiam serdecznie
Bodzio, ładnego forsza żeś se pierdyknął. Z tyłu widze jakiś rototiler. Masz do niego siewnik może czy będziesz zasuwał samym?
Cześć wszystkim forszejowcą . Mieszkam w gminie Radzanowo koło Płocka,moja przygoda z Fortschrittem zaczeła się 8 lat temu,gdy kupiłem 323 A z86 roku. A teraz to ; 514 z88 ,516 z78, 516 z82 na część ,B-201 z88 , T-088 z86 i całkę spora kolekcja część zamiennych .
Witam kolegę, ładna kolekcja Prosimy fotki
witam serdecznie to ile masz gleby że aż dwa kombajny i trzeci na części
Swoiego50 ha + zarobek.Ale te 516 to taki trochę przypadek .
Witam!!! Jestem Marcin lat 28 z woj kujawsko-pomorskiego pow.brodnicki od 02.2007 jestem posiadaczem sieczkarnii samobieznej FORTSCHRITT E-281C z 1988 roku.Pozdrawiam!!!
Cześć Marcin !
siemka Marczi80
wynik:
Witam wszystkich Jestem nowym uzytkownikien tego forum posiadam Forszaja zt 323 mam go od nowosci czyli od 90r jak narazie spisuje sie calkiem dobrze Jestem z pomorskiego Forszaj pracuje na 20 h Wstawil bym zdjecie ale niestety nie wiem jak to zrobic
Witam wszystkich Jestem nowym uzytkownikien tego forum a jednocześnie starym zalogowałem się dawno temu, ale jakoś tu nie zaglądałem z 303 raczej nie było problemów takich, z którymi bym sobie sam nie umiał poradzić. Teraz po zakupie 323 nadszedł czas, aby się czegoś więcej dowiedzieć uzupełnić brakująca wiedzę na temat posiadanego sprzętu wolę się podpytać lub cos przeczytać niż dochodzić do wszystkiego metoda prób i błędów. Postaram się zrobić przez weekend fotki i wstawię jak maszyna się prezentuje.
PS.
Macie racje można dużo się dowiedzieć czytając wasze wypowiedzi na forum i jednocześnie wyciągać pewne wnioski, na temat posiadanego traktora poznać jego wady i zalety .
:pa::pa:
witam panów serdecznie co do fotek to wszystko jest opisane na forum czy też na np fotosiku
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo