Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam od siedmiu lat jestem urzytkownikiem ciągników Fortschritt mieszkam w Sośnie powiat sępoleński mam 31 lat pozdrawiam Krzysztof Wilgosiewicz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam od siedmiu lat jestem urzytkownikiem ciągników Fortschritt mieszkam w Sośnie powiat sępoleński mam 31 lat pozdrawiam Krzysztof Wilgosiewicz
No ładnie 7 lat i dopiero tu trafiłeś!!!
WITAMY :beer:
witamy seniora
cześć. mam na imię pawel z dolnego sląska(prawie góry)posiadam zt300 z zamontowanymi kołami od k700(taki wynalazek,prawie pływa)posiadam go od 5 lat
Miło mi powitać ziomka
No witam ,ale ty kolego to chyba handelkiem się trudnisz? Jestem z kuj-pom i kilka razy trafilem gdzieś na twoje nazwisko w ogłoszeniach o sprzedaży forszajów.:beer:
Witam wszystkich mieszkam w woj. podlaskim i mam dwa ZT 323A .
Mam 30 lat i trudnię się w chodowli trzody chlewnej a w wolnych chwilach trochę
mechaniką naprawą ciągników lub wymyślaniem takich wynalazków jak napęd , turbo, itp........................
Nazywam się Piotrek Pażdziorko mam 16 lat Posiadamy taki sprzęt jak Kombajn Fortschritt E524 MDW, czyszczalnie Petkus K532. Posiadaliśmy kiedyś Zt 300 Zt 323 Zt 325 E512 E514 w razie czego służe radą na GG 9784904
A jak znalazłeś nasze forum?
W necie na stronie
http://www.samochodyswiata.pl
piotrfire skąd jesteś
Mietków a dokładnie to Proszkowice :pa:
Witam
witam mam na imie... niech bedzie maskin mieszkam w okolicach zamoscia mam 4514, ale kusi mnie forszaj oczywiscie ze wzgledu na moc, moment obrotowy i cene. a na marginesie czym sie rozni 323 od 323 A, od 323 ZT lub jeszce od innych modeli? pozdrawiam maskin
Witam -nie różnią się niczym to ten sam ciągnik a jego pełna nazwa to ZT323A. Inny od niego jest ZT325A podobno to wersja na góry i ma inaczej rozwiązane smarowanie silnika . Ale o tym pytaj w innym dziale .
Witaj maskin !
Przypominam wszustkim userom opodawanie nr GG i jak nie stanowi to tajemnicy wpisujcie w swoim profilu skąd jesteście i jak macie na imię , ułatwia to potem sposób komunikacji bo nie wiem czy wiecie ale na forum rodzą się przyjaźnie :beer:
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo