Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Hej koledzy chcemy zobaczyć wasze maszyny wstawiajcie foty
ja swoje foto wstawie jak tylko kupie 323 jeśli moge do dołącze moje wysłużone dwie 60 tki
Witam
A to moj Forszaj Mamy go juz 5 lat
Witaj
też planuje czerwony kolorek może Twój posłuży mi za wzór
Cześc -fajny lakier -jaki to odcień?
Kolorek to Czerwien meksykanska Malowałem go 5 lat temu. Rozebralem karoserie na czesci pierwsze tak ze została sama rama z silnikiem, skrzynia biegow, i dwa mosty i oddzielnie malowalem kazdy element. Troche to pracy kosztowalo ale chyba warto bylo :):D:D
Kolorek to Czerwien meksykanska Malowałem go 5 lat temu. Rozebralem karoserie na czesci pierwsze tak ze została sama rama z silnikiem, skrzynia biegow, i dwa mosty i oddzielnie malowalem kazdy element. Troche to pracy kosztowalo ale chyba warto bylo :):D:D
Tak podejżewałem -czerwień meksykańska jest the best . Ode mnie też masz plus za lakierowanie . :beer:
Jeśli potrzebujecie to sprowadzamy oryginał farby z niemiec do fortszrotów i innych jak coś to pisać na gg
Jeśli potrzebujecie to sprowadzamy oryginał farby z niemiec do fortszrotów i innych jak coś to pisać na gg
Szkoda zachodu -w każdym większym mieście jest mieszalnia - litr razem z utwardzaczem to ok.70zł . Trzeba tylko miec próbkę blachy ze sobą .
ale umnie wyjdzie około 50 zł zawsze taniej
ale umnie wyjdzie około 50 zł zawsze taniej :-)
A koszty przesyłki ? Ale jesli ktoś ma blisko może skorzystac -dzięki za ofertę . :beer:
No niezły i ma te poszukiwane blachy na silniku , lusterka w kolorze nadwozia . Ile zapłaciłeś?
w kolorze to są ochraniacze lusterek na gałęzie
I ma nawet mocowanie do lusterek na przednich blotnikach ;P To musi byc jakas wypasiona wersja
Witam wszystkich Forszajowców jestem Piotrek mam 24 lata i jestem z powiatu nakielskiego, od roku jestem szczęśliwym posiadaczem 323a.Jestem tu nowy ale jak będe miał jakieś uwagi to się nimi podziele,myśle że przyjmniecie mnie do swojego grona forszajowców.Dzięki
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo