Odp: Powiedzcie coś o sobie
Choć nie postawiłeś piwa :beer: to zostałeś przyjęty do naszej wspólnoty :pa:
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Choć nie postawiłeś piwa :beer: to zostałeś przyjęty do naszej wspólnoty :pa:
Dzięki,a na piwo to przyjdzie jeszcze czas
Skąd jesteś dokładnie bo widzę ,że z jednego powiatu jesteśmy i za to masz ode mnie + . :beer:
:beer::D
Ja spod Kcyni -no to mamy do siebie dwa rzuty beretem :beer:
no to witam sąsiada
Witam wszystkim rolników Mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas
Witamt witamy , na pewno będzie miło :beer:
i mała prośba w sygnaturce podaj nr GG i w profilu skąd jesteś :beer: bo może się okaże , że mieszkasz blisko któregoś z nas
Witam.
Jeszcze nie jestem posiadaczem żadnej maswzyny tej firmy ale myśle o kupnie kombajnu 514 lub 524.A pozatym mam na imie Romek 32lata mieszczkam w woj. Lubelskim w miejscowości Olszanka.a to dla zainteresowanych http://www.krzczonow.lubelskie.pl/
Widze tutaj znajome nicki wiec niektórzy może mnie kojarzą.
Pozdrawiam. :beer:
kolego ale 514 masz *** coś wiem na ten temat i to w dodatku wersja exportowa zazdroszcze nichcesz sprzedać lol
ładna 514 . Ja szukam takiej 514 lub 524 od pewnego czasu i ciążko taka spotkac.Z którego roku ona jest i ile trzeba wybulić za taki sprzecik? Sory że troche nie w temacie pisze.:angel:
Co do 514 to jest z 93 roku ma silnik Perkinsa 6 z turbawką (klime też ma ). Zapłaciłem za niego ubiegłej zimy troche ponad 40 tys. Co do sprzedaży to już miałem niejedną propozycję, dawali ponad 50tys. Narazie pochodzi u mnie
Co do pługa to ciągałem go Zetorem 8145, ale teraz zmieniam w nim silnik na ten z turbiną bo jakoś troche mocy było małowato. Sam pług jest z 89.
Dzięki za plusy.
8145 dawał radę a na jaką szerokość orałeś?
Odemnie też masz + maszyny pierwsza klasa (kombajn jest super ) :beer:
Witam wszystkich jestem tutaj nowy,mieszkam na podkarpaciu
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo