Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witamy pierwszą kobietę która niestety okazała się mężczyzną
GG 5280421 Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witamy pierwszą kobietę która niestety okazała się mężczyzną
marysia możesz dokładniej określić gdzie mieszkasz
no pewnie ze moge,mieszkam kolo Dębicy,no niedaleko ciebie macherr,40km
Troszke dalej bo ja koło Głogowa ale witam dębice i okolice dobrze znam te rejony kiedyś pracowałem w igloopolu.
Czesc... Mam 31 lat
DOLNY SLASK gmina KOSTOMŁOTY
Mam dwa fortschritty 303, pracuja sobie na 55 h od 3 lat
Sa w dobrej kondycji
Cześć w takim razie mieszkasz w zabłociu często widzę twoje ciągniki
pozdrawiam
Witam pejton jak Ci sie ten sprzet spisywal 512 ja kupilem w pazdzierniku i jeszcze nie mam pojecia jak to bedzie chodzilo chociaz tatamarty za co mu bardzo dziekuje troche mi naswietlil sprawe
Jeżeli wszystko przeglądniesz i doprowadzisz do porządku przed sezonem to powinno być dobrze. Ja największe problemy miałem z napędem kosy. Myślę, że się nie zawiedziesz na tej maszynie i jeżeli będziesz o nią dbać to się Ci odwdzięczy.
Myślę, że troche nie w temacie ale...
Zapomniałem nadmienic ze pochodze z podkarpacia a forz kturego ostatnio nabyłem przejdzie mały kosmetyczny i techniczny przeglad i tu licze na Wasza pomoc jeszce raz po małym :beer: bo post mamy:)
witam gumiarz1 napisz gdzie dokładnie mieszkasz ,bo ja też jestem z podkarpaciakoło Dębicy
marysiu ja mieszkam miedzy Mielcem a Tarnobrzegiem a dokładniej to koło fabryki Firanek WISAN w Skopaniu.Powinnas znacta fabryke , jak bedziesz w naszych stronach po firanki to zajedz na wulkanizacje kolo zakładu ,zapraszam na :beer:
marysiu ja mieszkam miedzy Mielcem a Tarnobrzegiem a dokładniej to koło fabryki Firanek WISAN w Skopaniu.Powinnas znacta fabryke , jak bedziesz w naszych stronach po firanki to zajedz na wulkanizacje kolo zakładu ,zapraszam na :beer:
I tak się kończy używanie ksywek niezgodnych z płcią (marysia to facet) ha ha ha :beer:
witam kolegę wulkanizatora z podkarpacia myślałem że u nas nikt takich maszyn nie kupuje a jednak:D:beer:
Witam wszystkich serdecznie :pa:
Mam na imię Paweł mam 17 lat
Z rolnictwem mam mało wspólnego ale w wolnym czasie pomagam tacie na gospodarstwie.
Jak na razie uczę się w technikum elektronicznym.
Mój tata posiada od niedawna Fortschritta E-512 w którym muszę zrobić nową instalację, ponieważ do starej dobrały się szczury.
No to witamy serdecznie pozdrowienia dla taty
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo