Odp: Powiedzcie coś o sobie
Witam,jestem Łukasz,ieszkam niedaleko Bydgoszczy. Jestem szczęśliwym posiadaczem ZT323A i od tygodnia B-201. Pozdro dla wszystkich,to forum bardzo pomaga w problemach z forszajami.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,jestem Łukasz,ieszkam niedaleko Bydgoszczy. Jestem szczęśliwym posiadaczem ZT323A i od tygodnia B-201. Pozdro dla wszystkich,to forum bardzo pomaga w problemach z forszajami.
TO JEST NAJLEPSZE FORUM ROLNICZE !!! chociaż zarejestrowałem się nie dawno, jako gość obserwowałem jego powstawanie i podziwiałem determinację Piotrfire w jego tworzeniu.
Witam i pozdrawiam .
Witam wszystkich użytkowników tego bardzo fajnego a zarazem przydatnego forum. Jestem Łukasz mam 21 lat, użytkuję od 8 lat zt300 a od nie dawna zt323 mieszkam w okolicach Pułtuska.
Siema ziomal
witamy!!
Witam Kolegów.
Czołem koledzy witojcie
Witam wszystkich.
Witam
Nazywam się Adam i pochodzę z województwa dolnośląskiego , miejscowości Stary Waliszów. Bardzo proszę o pełną aktywacje konta ,jest mi bardzo potrzebna.Dziękuję.
Witam
To forum jest nie tylko bombowe, ale i potrzebne
Piotrze SORY że wymądżam się tu od ponad dwóch miesięcy a jeszcze nie poprosiłem cię o pełną aktywację konta, to może tak przy okazji i ja poproszę. :red:
Piotrze SORY że wymądżam się tu od ponad dwóch miesięcy a jeszcze nie poprosiłem cię o pełną aktywację konta, to może tak przy okazji i ja poproszę. img/smilies/icon_redface
mówisz i masz :beer:
Witam nowego kolegę .
no i o to Adamie chodziło Witamy.
Adaś A Mówiłem Że Po Kolei Wszystko Da Się Zrobić Teraz Możesz Czerpać Ze Studni Wszechwiedzy Fortschnitowców.no I Witam Oficjalnie.
Witam ,to wy z Rafałem ziomale?
Witam nowego kolegę na forum
U Nas Sporo Forszaji w większości kombajny 512 i 514 Ale Mało Użytkowników Forum Za To Po Wiedzę Przychodzą Często,niestety Bez Załącznika.:beer:
Rafał to ty kilka dni temu targałeś chłopaków z ZUL Bystrzyca?
Nie Mój Stoi Do Wiosny Uśpiony Ktoś Inny ,a Gdzie Ich Widziałeś Może Znam Kolesia.
Wiem, że to był ktoś z Waliszowa i targał Volvo w lesie, ale to był 303 z płytą do zrywki to może skojarzysz. Mnie tam nie było, tylko mój brat, który tam pracuje i mi opowiadał.
Strony Poprzednia 1 … 80 81 82 83 84 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo