Odp: Powiedzcie coś o sobie
Cześć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 83 84 85 86 87 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć
Witam serdecznie kolegę Grześka z moich okolic widzę że niedługo pojawi się drugi fortschritt w naszej okolicy .Jak chcesz przetestować forsza i dowiedzieć się więcej to przyjedz do mnie do Kawęczyna koło Godzianowa tel.883-883-615.
Cześć Grzesiek.
Też Cię zapraszam do testu 323, do Skierniewic mam dokładnie 50 km.
Witam kolegę .
Cześć .
Witam ziomala .
Hej Ja mysle o zakupie 323 tylko mam za malo troszke hektarów dla niego i te moje pioski robia pługi 12x 35. Ja 30 lat Rawa Mazowiecka
Witajcie mam na imię Marcin i zamierzam zakupić forsmita 303 4x4 tylko nie mam pojęcia na co zwracać uwagę mimo że już mam trzy inne sprzęty. Proszę o podpowiedź.
witajcie Marcin jestem z okolic Łasku wój łódzkie
Cześć, w logo masz poprawnie napisaną nazwę tej marki.
Witaj Marcin.Zalecam nawiązać kontakt z kimś z forum aby pomógł ci takowy sprzęt nabyć bo w tych zabytkach to trzeba zwracać na wszystko a one są gorsze jak z DDR-u bomba bo ona sprawia bul raz a 303 może za każdym wyjazdem.
witaj Marcin widze że będe miał bliskiego sąsiada z forum wrazie pomocy wal śmiało , a z jakiej okolicy jesteś ,widze że sprzęta chcesz zakupić jak jakieś pytania to zapraszam lub dzwoń 600293962
Witam kolegę też jestem nie daleko, Sieradz i jak by co też pomogę a kontakt masz do mnie w moim profilu. No jest nas coraz więcej w okolicy i może by się wreszcie spotkac Panowie.
jamir no zdało by się bo jakoś zjechać się nie możemy
Jest nas teraz kilku więc musimy coś zorganizowac bo ja się wybieram do Ciebie i jakoś dojechac nie mogę.
Witamy
Witam nowych Forumowiczów
Witam witam .
Witam wszystkich Forumowiczów.Mam na imię Piotr ,mieszkam w Zachodniopomorskim z marką Fortschritt jak i z Forum jestem bardzo długo -a może i dłużej.Forum niejednokrotnie ratowało mnie z opresji,za co jestem Wam wdzięczny.
Hej
A dokładnie skąd jesteś?
Proponuje uzupełnić formularz z danymi
Strony Poprzednia 1 … 83 84 85 86 87 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo