Odp: Powiedzcie coś o sobie
Cześć Mariusz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Strony Poprzednia 1 … 89 90 91 92 93 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Mariusz.
Cześć Mariusz.Ja jestem z okolic Przasnysza także w razie czego służę pomocą co prawda mam 512 ale to podobne maszyny
Witam szanownych forumowiczów.
Od 5 lat jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem gospodarstwa odziedziczonego po rodzicach , cały czas powiększam areał i powoli przymierzam się do wymiany ciągnika. Po zapoznaniu się głębiej z tematem zdecydowałem, będzie to ZT 323, najlepszy stosunek ceny do mocy wśród maszyn z tamtej epoki. Mam nadzieję że dyskusja na forum rozwieje moje wątpliwości co do tych, bądź co bądź, mało znanych maszyn. Pozdrawiam wszystkich .
Cześć JJ.
Witamy Cię JJ
JJ ? Witaj dzej dzej
Cześć i czołem.
Cześć JJ
Cześć, jestem Filip i jestem młodym rolnikiem. Zapisałem się na forum, żeby dowiedzieć się czegoś o maszynach rolniczych, a w szczególności o kombajnie Fortschritt, który jest dla mnie dość zagadkową maszyną
Witam świeżo zarejestrowanych.
Cześć Filip, dobrze trafiłeś,na pewno dużo się tutaj dowiesz i nietylko o fortschrittach.;)
Witam nowych!!
JJ to JJ to od pingwinów?
Cześć Filip.
Cześ !
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Tomek i jestem z okolic Kcyni woj. Kuj-pom
od jakiegoś czasu obserwuje forum ale to mój pierwszy post.
W ojca parku maszyn(a wkrótce moim) są maszyny z logo forsza, mianowicie ZT 323, E 512, B 201
Witam na forum,mieszkamy od siebie 30 km więc jak byś potrzebował jakiejś pomocy wal jak w dym.
Witaj Tomku.
ok dzięki.jakby co będę pytał
Cześć Tomek.
Cześć.
Strony Poprzednia 1 … 89 90 91 92 93 … 132 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Powiedzcie coś o sobie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo