Odp: Rsm
jak ktoś chce to opyle stary opryskiwacz z kołpakami 7 otworkowymi cena 500 zł z tym że za kołpaki dałem 200zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Rsm
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak ktoś chce to opyle stary opryskiwacz z kołpakami 7 otworkowymi cena 500 zł z tym że za kołpaki dałem 200zł
Dorzuć kota może znajdzie się chętny
Tomek, żeby było bliżej to brałbym ...
Do mnie w ubiegłym roku po zbiornik 600 l z ramą za 500 zł z pod Warki ogrodnik przyjechał.
mogę dorzucić kreta
mów, że w promocji dorzucasz wakacje na Krecie
można i na krecie poleżeć
Chłopaki dzwoniłem dziś o RSM więc tak z siarką brak za 32 % brutto detal 820 zł. hurt przy całym samochodzie 700 netto
Gdzie taka cena? U nas nizej tysiaka jeszcze nie widziałem....
Toral Gostyń
u nas 28 680 a 32 820 agroas
Ja ceny a dziś dostałem propozycję
RSM 26 z przetrzymaniem do wiosny na 702 brutto tona i druga propozycja od zaraz do zabrania
RSM 26+S 635 brutto
RSM 32 750 zestaw całosamochodowy
U nas w agrochemie jak dobrze kojarzę kto kupował zeszłej jesieni na zapas nic nie zarobił.....
Krzysiek myślisz że jeszcze spadnie cena ???
Wróżenie z fusów.... Może wzrośnie. Powiedzmy 70zł. Ale przez pół roku te 70zł jest Twoje a nie ich..... Obserwuj. Ja puki co nie kupuje. Sprzedam żyto będę wiedział ile kasy zostało będę wydawał...
RSM jest ***.... zrobiłem z opryskiwaczem 6km wylałem w tym czasie jedyne 600l rsm na 4 ha porzeczki. Ile zostało w opryskiwaczu? 15l
kolejny zadowolony z RSM
W tym roku minęło 15 lat jak stosujemy RSM. Najbardziej jesteśmy zadowoleni z tego, że żaden rozsiewacz nie posieje tak precyzyjnie nawozu, jak opryskiwacz rozleje RSM i to, że nie bolą na wiosnę plecy od wrzucania worków do lejka.
Przy okazji jesienią kupowałem po 910 a wczoraj 880. Drugi rok z rzędu wiosną jest tańszy nisz we wrześniu.
Bliżej masz do polic ja 2 tygodnie temu płaciłem 999zł a jesienią był po 760
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Rsm
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo