21

Odp: Kupię Fortschritt ZT 323-A

Jak to mój wuja mówił że jak ktoś chce się narobić to i na kilku hektarach może nieć roboty od groma, zależy co będzie uprawiać. Zboża to wiadomo kombajn wpadnie i parę godzin o po sprawie a jak jakieś warzywnictwo czy coś w tym stylu to już nie tak hop

E 516 na części
Telefon 695 076 269

22

Łukasz8468 napisał/a:

Obecnie 15 ha. Powiecie mało a ja wam powiem że mam prawie 19 lat i w obrębie ok 15 km od gospodarstwa są działki wolne. Najpierw spróbuję wydzierżawić a potem pomyślę o zakupach. Puki jestem młody chce sie pobawić.
Jamir patrzyłem tego case. Szukam nie tylko konia pociągowego ale coś do transportu i wyglądu. Przyznam że ten case nie ma tego ostatniego. Jeśli się nie idą nic w tym sezonie kupić to kupię przyczepę krone 4000 turbo za 3,5 a traktor w następnym hak coś się trafi

Hehe, jak Ty szukasz traktora do kościoła to chyba nigdy nie znajdziesz bo każdy będzie nie taki. Życzę powodzenia i dobrej maszyny do pracy.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

23

Powiem tak każdy ma inne preferencje. Wioska to nie wybieg dla modelek ale każdy w jakim stopniu patrzy na wygląd traktora. Co do szukania znalazłem renault 951-14 za dokładnie 16 tys do naprawy parę dupereli. Jutro podeślę link niestety prędkość tej maszyny porównywalna do c385 czyli wooooolny ale co zrobić.

24 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2017-01-02 23:05:50)

ursus c385 z szybką skrzynią ji jest odrobinę szybszy a jak ma serwomechanizm z standardowym luzem rolniczym to nawet za szybki smile :walka:

25

Takich to chyba ze świecą szukać

26

wymienić od 2 do 4 kół (w zależności co siedzi w skrzyni) i każdy 4 biegowy może być szybki niestety robocizny sporo bo i na pośredniej go trzeba rozjechać i na tylnym moście i całą skrzynię wybebeszyć

a luzu na układzie kierowniczym nie trzeba ze  świeca szukać on zawsze jest ;D big_smile

27

A o tym nie wiedziałem. Dobrze wiedzieć a gdzie się o tym dowiedziałes?!?  Jakieś forum gdzie jest to dokładniej opisane?

28

ja wiem od mechanika co takie remonty robi w necie pełne jest tego jak to przerobić np na af ale jak coś chcesz wiedzieć to pytaj

29

Koledzy potrzebuję kupić takiego forsza który dał mocno popalić dla właściciela ,chętnie wyzwolę go od męczarni.

30

Nie dawno znajomy mówił mi że sprzedał by 323 z 1990 ,jak chcesz to zadzwoń do mnie to resztę powiem Ci przez telefon .507761031

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

31

Patryk3802 na swojego narzeka to wyzwól go od męczarni smile