21 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-11-28 22:27:34)

Odp: NATO - organizacja zbrodnicza

Dario napisał/a:
sarast napisał/a:

MAŁO ???  Czeczenia , Gruzja , Ukraina,  to co ostatnio Rosjanie wyprawiali !
17 09 1939 . w Polsce . 1956  na  Węgrzech 1968 w Czechosłowacji, 1979  Afganistan , też Rosja miała święte prawo  broniła swoich interesów

17.09.1939 roku rząd II RP zwiał ze złotem i wszystkim co się dało na wakacje, zostawiając Polaków na pastwę Niemców. Polska jak państwo przestała istnieć, bo bzdury o rządzie na uchodźctwie są dobre ale dla idiotów. Rosjanie byli witani kwiatami i bimbrem, żeby było ciekawiej, czyli chyba nie napadli, a przyszli w odwiedziny do braci Słowian.
Czeczenia i częściowo Gruzja to grzech zanidbania Rosjan, czekali aż im w twarz wybuchnie i wybuchło, a później niezdarnie zaczęli sprzątać.
Na/w Ukrainie bo nie wiem jak to poprawnie napisać podobnie.
Na Węgrzech i Czechosłowacji byli i granicy nie upilnowali, a później musieli sprzatać. Tak już mają podobnie jak i my, są leniami, pijakami, itd.
Afganistan to szkoda słów.
Większość tego bałąganu „sama się zrobiła” i najczęściej ktoś z zachodu w tym pomagał.
Niemcy i USA grube miliony zainwestowali w rewolucję październikową i nie dostali tego co mieli obiecane, próbują nadal ale szybciej znikną z tej planety niż im się to uda.

szok!!!! oto nowa historia!!   oszczędzę sobie dyskusji .

Leszek   dla kolegów'

22

Z Niemcami jesteśmy oficjalniew stanie wojny, nie podpisali z nami paktu pokojowego i nie chcą  go podpisać . Układy i sojuże należy zawierać zawsze z sąsiadami sąsiadów.  Wtedy jest wiecej ''wspólnych '' interesów.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

23

Andrew89 napisał/a:

Z Niemcami jesteśmy oficjalniew stanie wojny, nie podpisali z nami paktu pokojowego i nie chcą  go podpisać . Układy i sojuże należy zawierać zawsze z sąsiadami sąsiadów.  Wtedy jest wiecej ''wspólnych '' interesów.

. brak mi słów . zaraz jadę do tego oficjalnie w stanie wojny kraju na zakupy do Kauflandu  .... przestancie brać te zioła. albo pijcie co innego. no są granice pisania bzdur. czym dalej tym gorzej.

Leszek   dla kolegów'

24

Prawda w oczy kole.  Czy ja gdzies napisałem,  ze nie można jeździć na zakupy? Mieszkać tam i pracować? O co Ci człowieku chodzi . To co napisałem jest prawda czy się podoba czy nie, a jeżeli uważasz że to nie prawda to znaczy że jesteś obojętny na losy Polski i Twoich dzieci. Niemcy nie podpisali paktu pokojowego tylko dla tego że nie uznają naszego przejęcia naszych zachodnich a ich wschodnich ziem.

To jest wątek o tym jaka jest prawda a nie o tym co uczą w szkołach albo pokazują w tv ...

Case Magnum 7210, MF 38

25 Ostatnio edytowany przez sarast (2016-11-29 09:52:01)

się trochę bardziej wysil .!!!!!  Układ PRL-RFN (niem. Warschauer Vertrag[1]) – układ między Polską Rzeczpospolitą Ludową a Republiką Federalną Niemiec o podstawach normalizacji stosunków między tymi dwoma państwami, który został podpisany przez Józefa Cyrankiewicza i Willy’ego Brandta w ówczesnym Pałacu Rady Ministrów (obecnie Pałacu Prezydenckim) w Warszawie 7 grudnia 1970 roku. Uznawał nowe granice polsko-niemieckie na Odrze i Nysie, kończąc tym samym powojenny okres w stosunkach między PRL a RFN, którego głównym problemem były nowe, dotychczas nieuznawane przez Niemcy Zachodnie granice.        szkoła podstawowa .!!!

Leszek   dla kolegów'

26

Ja też tego typu twórców ? czytam,  http://wyborcza.pl/7,75398,20903286,ata … e-czy.html bo chcę znać różne racje ale do aż takich wniosków nie doszedłem. My szaraczki możemy czegoś się tam domyślać, ale informacji to mamy za mało.

27

wy nie wiecie kim ja jestem może też wysokim funkcjonariuszem Służby Kontrwywiadu Wojskowego smile

28

sarast napisał/a:

się trochę bardziej wysil .!!!!!  Układ PRL-RFN (niem. Warschauer Vertrag[1]) – układ między Polską Rzeczpospolitą Ludową a Republiką Federalną Niemiec o podstawach normalizacji stosunków między tymi dwoma państwami, który został podpisany przez Józefa Cyrankiewicza i Willy’ego Brandta w ówczesnym Pałacu Rady Ministrów (obecnie Pałacu Prezydenckim) w Warszawie 7 grudnia 1970 roku. Uznawał nowe granice polsko-niemieckie na Odrze i Nysie, kończąc tym samym powojenny okres w stosunkach między PRL a RFN, którego głównym problemem były nowe, dotychczas nieuznawane przez Niemcy Zachodnie granice.        szkoła podstawowa .!!!

Czytałeś to dokładnie?

29

Znowu zaczyna być  gorąco.  Trump obiecał wycofanie swoich ludzi a tu nagle muszą zostać bo rzekomo Assad użył broni chemicznej. ...  Teraz kiedy udało sie odbić większość terenów z pod panowania ISIS używał by broni chemicznej, ?? Coś tu śmierdzi czosnkiem i brudnymi pejsami . Zbombardowali im lotnisko i nagle winnych nie ma, lotnisko na którym stacjonowala rosyjska eskadra lotnicza. Do tego dodajmy bardzo dziwne okoliczności rzekomo użytego noviczoka przez Rosjan i chęć ulokowania broni nuklearnej w Polsce. ....chyba  Żydzi chcą sobie u nas wojowac z Rosją.

Case Magnum 7210, MF 38

30

I jak tu nie być antysemitą...