Odp: SZUKAM KOMBAJN
Witam wszystkich kolegów, mam pytanie czy czasem którys z kolegów niewie o jakimś fortschritt-cie e 524 do 40 tyś. zł żeby był na chodzie???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » SZUKAM KOMBAJN
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich kolegów, mam pytanie czy czasem którys z kolegów niewie o jakimś fortschritt-cie e 524 do 40 tyś. zł żeby był na chodzie???
Proszę bardzo. trzeba oblukać
Przymierzam się do kupna mdw 524 lub 525 tak do 65 tysi i żeby już był po 93 roku. Znalazłem jak na razie dwie oferty z czego jedna jest na allegro:
http://stefrol.otomoto.pl/kombajn-mdw-e … 81986.html
cena przystępna czy tylko nic się nie kryje za tym słowem "okazja"?
Proszę o jakieś rady lub opinie a może ktoś jest z okolic Jarocina i mógł by zobaczyć czy on jest godny uwagi bo trochę daleko mam żeby jechać go oglądać a i moja wiedza o tych maszynach jest nie duża. Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc
Przymierzam się do kupna mdw 524 lub 525 tak do 65 tysi i żeby już był po 93 roku. Znalazłem jak na razie dwie oferty z czego jedna jest na allegro:
Proszę o jakieś rady lub opinie a może ktoś jest z okolic Jarocina i mógł by zobaczyć czy on jest godny uwagi bo trochę daleko mam żeby jechać go oglądać a i moja wiedza o tych maszynach jest nie duża. Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc
Powinieneś się najpierw przedstawić w odpowiednim dziale. Ten kombajn jest już jakiś czas na allegro... Coś go sprzedać nie może. A jest do sprzedania w okolicach Gruduska 525, blachy trochę ma na dole pordzewiałe ale możesz podjechać zobaczyć.
adami87 napisał/a:Przymierzam się do kupna mdw 524 lub 525 tak do 65 tysi i żeby już był po 93 roku. Znalazłem jak na razie dwie oferty z czego jedna jest na allegro:
Proszę o jakieś rady lub opinie a może ktoś jest z okolic Jarocina i mógł by zobaczyć czy on jest godny uwagi bo trochę daleko mam żeby jechać go oglądać a i moja wiedza o tych maszynach jest nie duża. Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomocPowinieneś się najpierw przedstawić w odpowiednim dziale. Ten kombajn jest już jakiś czas na allegro... Coś go sprzedać nie może. A jest do sprzedania w okolicach Gruduska 525, blachy trochę ma na dole pordzewiałe ale możesz podjechać zobaczyć.
Przepraszam jestem tu nowy. A jakiś namiar na tego MDW z okolic Gruduska. Jak go znaleźć.
Miejscowość Kołaki Wielkie zaraz z Gruduska jak wyjeżdżasz na Przasnysz. Po prawej stronie na początku będziesz go miał, chyba piętrówka. Ma krowy. Nr nie mam bo od znajomego się dowiedziałem i pojechałem tak. Chyba go jeszcze ma. A co do tego na co patrzeć itd to byś musiał mnie odwiedzić to pokażę co i jak. Skąd jesteś dokładnie?
On miał problemy z silnikiem jak go w chłodne dni zapalił to skakał prykał jak by chciał zwiać z ramy
Miejscowość Kołaki Wielkie zaraz z Gruduska jak wyjeżdżasz na Przasnysz. Po prawej stronie na początku będziesz go miał, chyba piętrówka. Ma krowy. Nr nie mam bo od znajomego się dowiedziałem i pojechałem tak. Chyba go jeszcze ma. A co do tego na co patrzeć itd to byś musiał mnie odwiedzić to pokażę co i jak. Skąd jesteś dokładnie?
okolice Gąsocina. Przy niedzieli maił bym czas żeby posłuchać o jego wadach i gdzie patrzeć tylko jest mi potrzebny jakiś kontakt najlepiej telefoniczny. Jak byś mógł podać swój numer telefonu na gg 11561911
On miał problemy z silnikiem jak go w chłodne dni zapalił to skakał prykał jak by chciał zwiać z ramy
Dzięki za jakaś informacje, czyli wiadomo czemu się nie chce sprzedać i niby okazja.
scoda19 napisał/a:On miał problemy z silnikiem jak go w chłodne dni zapalił to skakał prykał jak by chciał zwiać z ramy
Dzięki za jakaś informacje, czyli wiadomo czemu się nie chce sprzedać i niby okazja.
Ja pisałem o tym koło GRUDUSKA a o tym z JAROCINA to nic nie wiem.
jest szansa kupić jakiś mozliwy kombajn za około 100 tys? patrze po ogłoszeniach i nic nie ma ciekawego
Dziś kolega przeprowadził Classa Dominatora 108 Maxi. 100 000 netto z transportem. Szukaliśmy po całej Polsce a znaleźliśmy pod Hamburgiem. W porównaniu z tym co widzieliśmy w Polsce to ten jest w stanie idealnym.
nie !!! w tym czasie nic . a trochę objezdziłem !
zawsze coś się znajdzie co nie pasuje ... tego nie przeskoczysz
oglądałem dzisiaj masseya 40 , taki szrot że szkoda gadać, a miałem chęć na takiego zamienić swoje 525, ale chyba doinwestuje i przy nim zostane.
A co masz w swoim do zrobienia?
yokosław zadzwoń tu czasami ściąga ładne kombajny z Anglii
Nie chcesz Megi 204 w bdb stanie?
A co masz w swoim do zrobienia?
kosmetyka w sumie
Jak by kogoś interesowało to wiem 516B z dwoma hederami, jeden jest ze stołem do rzepaku ale są bez wózków. Kombajn stoi od 3 lat pod wiatą a w sumie to chyba od 6 ale 3 lata temu z tego co wiem to został ogarnięty i zrobił żniwa bez awarii. Jak coś to dam numer do właściciela.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » SZUKAM KOMBAJN
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo