81

Odp: Baba dla chłopa ze wsi

Bo nie mam. Ja mam kontakt do jej koleżanki....

82

to kolezanka jej nie załatwi Ci namiaru?

Rolnik z powołania:-)

83

To się normalnie nadaje do ręce opadają... albo i co innego opada...

E 516 na części
Telefon 695 076 269

84

To tez zależy czy te znajome które ma Pajej wiedzą o sobie. I o tym czy ma z każdą z nich dobry kontakt tongue jak tak to każda da kosza

Siły na zamiary zmierz....

85

Pajej , kurde gadałeś z laską na tych targach , nawet jeśli krępowałeś się poprosić o nr tel bo może już kogoś ma to mogłeś zapytać czy ma konto na fb i jeśli tak to poprosić o namiar na nie.

86

Piotrek1990 napisał/a:

To tez zależy czy te znajome które ma Pajej wiedzą o sobie. I o tym czy ma z każdą z nich dobry kontakt tongue jak tak to każda da kosza

Spoko luz na zarywam do dziewczyn które ze soba kolegują

87

Nie chce być złośliwy ale to problem może być złożony i nie koniecznie leżeć po stronie dziewczyn.  Tak nawiasem to kolega szwagra kiedyś sypnął tekstem do laski w gronie przyjaciół, bo się stukała kuflami z przyjaciółmi
" widzę że lubisz się stukać"  ,  efekt taki że ten kolega dalej jest singlem i o mały włos a by skończył na izbie przyjęć po tym tekście....

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

88

Tak napisz mi poprostu że jestem dupa nie chłop i tyle

89

ŻEBY WYRAZIĆ o kimś zdanie to trzeba go znać osobiście. Ale jest to dziwne.
Albo masz rzeczywiście jakiegoś pecha, albo za dużo wymagasz od potencjalnej kobiety. Albo szukasz w nieodpowiednim gronie.
Może masz słabo gadane. A może jednak za bardzo makaron na uszy nawijasz. A może masz charakterek, ktory zniechęca. Lubisz narzekać, to widać. Mam kolegę który jest marudą i tak samo jak Ty jest singlem.

Siły na zamiary zmierz....

90

Czym tu się przejmować?, nie ma się też, z czego cieszyć. Czy się ma, czy się nie ma, a najlepiej jest jak jest dobrze. Głowa do góry.

91

czekam jeszcze na jednego kosza. Jak go dostane to juz nie wiem do kogo uderzać... ale co tam pszczółki mnie kochają

92

za dużo się przejmujesz, jak pisał kolega wyżej głowa do góry, a kiedy ostatnio byłeś na jakich wakacjach, na jakim wypadzie z kolegami, wychodzisz gdzieś wieczorami, czy w domu siedzisz tylko,

93

Chyba tu jest pies pogrzebany.do ludzi chlopie!

94

Do ludzi ale gdzie? na ulicy mam zaczepiać?

95

Jakby mnie żonka puściła to poszlibyśmy razem w tango, trochę byśmy pobalowali. Powiem Ci szczerze, że nie mam problemu z zawiazywaniem znajomości. Jedyny problem to moja nie zrozumiałaby, że to w ramach wsparcia Kolegi i suszyłaby mi głowę... tongue krtań przegryziona momentalnie .

96

https://youtu.be/fBeo1G0oVas
Oby tak się nie brał...

97

hehe smile Pajej to nie ma w okolicy żadnych barów czy pizzerii, przecież samochód masz kasę w kieszeń i do dzieła. ja z kolegami to potrafiliśmy do Holandii lecieć na weekend żeby w coffee shopie legalnie lufkę zapalić smile baw się chłopaku korzystaj z życia smile

98

z kolegami... moi koledzy zonaci, nie mam z kim zaszaleć

99

W nawiązaniu do sugestii Krzyśka z innego wątku. Kolejna Ukrainka w okolicy. Ta wyszła za małorolnego, obydwoje dodatkowo pracują na etacie. W przeciągu 3 dni widziałem jak najpierw biega po łące z grabkami i ogarnia wałki, bo szkoda żeby coś się zmarnowało. Następnym razem obsypywała ziemniaki T-25, bo mąż za dużo gniótł na uwrociach.
Pajej Ty zamień kierunek pielgrzymek :dance:

100

Tu nie daleko też mam taka parę. Przyjechała na truskawki i została...