Odp: Zagadka
widziałem lepsze odpowiedzi
Nie szukam awantury, powodu do kłótni !! Lecz męczę atmosferę jaka jest tu między ludźmi
błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Zagadka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
widziałem lepsze odpowiedzi
Fakt odpowiedź niczego sobie . Chętnie bym jej pomógł wsiąść swoim buzdyganem . Ładne nogi ma , Jak szklaneczki
Wszyscy by jej pomogli.
Do piotrak w zależności od początku liczenia 0,16 czy 0,32 ....
Tomku 0,16 to jest tzw. stan zerowy/wyjściowy. Jak złożysz bibułkę po raz pierwszy to będzie 0,32mm.
A teraz przyznać się, komu na początku przyszło do głowy że może być więcej niż kilkanaście metrów, nie mówiąc już o kilometrze?
coś tu nudno ?! co ma 4 łapy ??
pies kot wszystkie zwierzęta prawie;P
PIES :D :beer:
czym się różni rozebrany ciągnik od rozebranej dziewczyny ?:P
Rozebrany ciągnik nie nadaje się do niczego a rozebrana dziewczyna nadaje się do ru*****
bingo:)
Uploaded with ImageShack.us
Twoja kobieta... ???
Jak córka, to szykuj posag, bo niedługo będę mówił do Ciebie "tato"... Trochę się zagalopowałem, ale co tam....
mamo co ty tam robisz? bahaha hmm... a może to przyszła żona Kaczora:P
to jest maciek z klanu !!!!!!!!!!!!!!!
Koseś chcialbym na Twoje zapytanie odpowiedzieć twierdząco ale niestety nie mogę Pytam kto to bo sam bym chciał wiedzieć i myślałem ze ktoś z Was wie .
Piotrze zawsze jak w zestawieniu pojawia się słowo córka i posag to przypomina mi się film Wojciecha Smarzowskiego pod tytułem "Wesele" w którym jest pokazana historia jak to Wiesław Wojnar "który grosza nie skąpi" wydawał córę za mąż . Niesamowita komedia żywcem z życia wyjęta Jak ktoś jeszcze tego filmu nie widział to zachęcam do obejrzenia , film jest na You Tube
zagaduj zgadula kto pierwszy wstawił tą fote na forum ?
Fenol
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: + i :beer: dla tego pana
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Zagadka
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo