2,121

Odp: Ciekawe filmiki

Szukasz ekipy budowlanej ?

2,122

U mnie rozładunek zboża wyglądał podobnie jak na tych filmach wiadrami tylko nikt z tamburynem albo bębnami nie stał, dopóki się nie zdenerwowałem ciągłym najmowaniem ludzi, którzy nie zawsze się stawiali bo po drodze był sklep. Przerobiłem więc wentylator ze szpitala (średnica 70cm) na dmuchawę, zamiast rur stalowych zastosowałem pcv 200, silnik 11kw, rezultat 7t na godzinę.

Kiedy brak jakichkolwiek argumentów, najlepiej siłą narzucać swoje przekonania, a kiedy brak jakichkolwiek przekonań, pozostaje już tylko siła.

2,123

Ja mam żmijkę 9m  o średnicy 15cm i 35minut rozładowuje ponad 15ton. Muszę na żniwa jeszcze dokupić jedną i wycementować kawałek na zasyp. Zawsze lżej. Jedynie żmijka do załadunku to trzeba wszystko wepchnąć w nią, ale to nie wiadrem...

2,124

Kasza a dajesz uziemienie do tych rur pcv?

E 516 na części
Telefon 695 076 269

2,125

no  bo jak ***..e.... Sąsiad tak miał to strach było chodzić koło tego....

2,126

Niekiedy doczepiam takie rury koło 3m to tak się elektryzuje, że włosy się jeżą.

2,127

Fakt plastikowa elastyczna rura śrutownika ssąco-tłoczącego też się trochę elektryzuje, a w nim jest mniejszy i wolniejszy przepływ.

2,128

jak są nie uziemione to kopią jak choloera

Kiedy brak jakichkolwiek argumentów, najlepiej siłą narzucać swoje przekonania, a kiedy brak jakichkolwiek przekonań, pozostaje już tylko siła.

2,129

https://www.youtube.com/watch?v=VLmP07aiX-Q

2,130

tak tylko sądząc po kołach u deutz'a to był dobrze dociążony tym odważnikiem na tuzie

2,131

i odbierał ciężar johnemu przez linkę

2,132

Zawody na chwilę przed sprzedażą do polski .....

2,133

a gdzie tam takie jak idą do polski to by się bali by się zapiąć

sąsiad kupił mf z Francji przez korbanka bo koła zębate w przednim napędzie miały zęby spawarką uzupełnione sypły się po roku od zakupu. Sąsiad zapłacił za części korbanki za robociznę.

2,134

https://www.youtube.com/watch?v=4-3kVFJKmIw

2,135

Fajne urządzenie, tylko na tych filmach ta rdza to lekki szankiel, ciekawe sobie to urządzenie poradziło z grubszą warstwą.

2,136

WSZYSTKO SPALA rdze farbe oleje smary i kosztuje jedyne 4,500 dolców

2,137

https://www.youtube.com/watch?v=cj-zEacYuKQ

2,138

długi jak miesiąc i zwrotny jak tytanik  wink

2,139

Przód amortyzowany wink Ale ciekawa konstrukcja.... żeby miało to wszystkie koła skrętne...

GG : 9860720  smile
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi big_smile

+33 / -0 (chyba wink)

2,140

ale że się ludziom chce ??  podziwiam.

Leszek   dla kolegów'