Odp: Ciekawe filmiki
Ciekawe ile kucy ma bo na prawdę wierzga jak cholera Ale tym rzuca , wstrząsu mózgu można dostać o ile ten koleś w ogóle go ma
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Ciekawe filmiki
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawe ile kucy ma bo na prawdę wierzga jak cholera Ale tym rzuca , wstrząsu mózgu można dostać o ile ten koleś w ogóle go ma
no fajnie
pole równiejsze niż nasze drogi
Maszyna ***
Tylko że za te pieniądze ( nie wiem jakie ale to i tak za drogo) to powinna sie jeszcze sama załadować! ;-)
Fajna maszyna ciekawe jak by połączył t-088 i połowę jakieś ciężarówki to by to za grosze zrobił ?
Koseś można w czechach dostać ST180 z zamontowabym fabrycznie rozrzutnikiem RUR 10 z talerzami fajnie to wygląda
Koseś można w czechach dostać ST180 z zamontowabym fabrycznie rozrzutnikiem RUR 10 z talerzami fajnie to wygląda
Widziałem to u Czechów. Jeden stoi pod zgarniaczem obornika, a drugi zaraz za nim. Oba wyglądają jak kupa nieszczęścia, a Czech wsiada odpala, jedzie wywalić gnój, a w międzyczasie drugiego podstawia - wszystko sprawne i na chodzie. Gównomiot 180 KM 4X4 - potęga. Widziałem ostatnio po 5-6 koron można takie coś kupić.
Gdzieś były zdjęcia Poluma jak to wygląda
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi … 3Mzgx#skok
kolejny przykład
Ten filmik kiedyś tu był No ale widok mówi sam za siebie
no i tu widać przewage pługów ciaganych nad zawieszanymi ;-)
ale ten overom dostał ciekawe czy by przeżył jak by kamienia dostał
Czarny humor wiecie kto popiera gorąco protest lekarzy i aptekarzy = wlaściciele zakladów pogrzebowych
A po 70-tce, to już nawet wolno na czerwonym świetle przechodzić....
http://www.youtube.com/watch?v=2yPXhop- … re=related
od wczoraj pracuje w firmie na czymś takim
Po co są te wstawki w pile z innego materiału ?
Nie miałem styczności z taką piła, nie wiem. Używaleś tej piły co Ci dałem? Jakie wrażenia? Może trzeba przeostrzyć albo wstawić nowe węgliki?
No jestem ciekaw w czym ta piła jest lepsza od zwykłej ?
Nie wiem czy oto wam chodzi ale te spieki do piły to są niezbędne do cięcia płyt np. meblowych
Tzw widia. Element roboczy ze spieku specjalnej mieszanki różnych metali. Twardsze i co najważniejsze wytrzymalsze od stali, dobrze znosi podwyższoną temperaturę środowiska pracy. Widia stosowana jest nie tylko w tarczach pił, ale także w wiertłach, frezach, narzędziach ślusarskich.
kształt zęba zależy do czego dana tarcza jest używana.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39 40 41 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Humor » Ciekawe filmiki
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo