Odp: Beczkowozy
Witam! Macie jakieś dojście do części do beczkowozu? Potrzebuję wózek prawy (patrząc od przodu) lub samą oś do niego. Ktoś coś pomoże? Najlepiej gdzieś w okolicach wielkopolski / łódzkiego...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Beczkowozy
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam! Macie jakieś dojście do części do beczkowozu? Potrzebuję wózek prawy (patrząc od przodu) lub samą oś do niego. Ktoś coś pomoże? Najlepiej gdzieś w okolicach wielkopolski / łódzkiego...
http://tablica.pl/oferta/wahacz-podwozi … c5f544dad6
Będzie pasował do HTS?
Dzięki wielkie!!
http://tablica.pl/oferta/-ID2Wqjw.html# … woz00da45a dzisiaj kupiłem identyczny, dałem 4 tysie
ile dałeś bo hciał za nia 9 tsiecy
Mam na sprzedaż pompę do beczkowozu omas w bdb stanie.
ile dałeś bo hciał za nia 9 tsiecy
nie kupiłem tej tylko taką samą , jutro może zdjęcia wrzuce jak ją przyprowadze a dałem 4 tysiace zł.
ty a niewiesz gdzieś coś podobnego bo ja szukam i albo drogo a jak tanioto normalnie złom mam włoską pompe to bez pompy beczkowóz też wchodzi w gre byle nie zgnity i w miare opony
Nie bardzo sam rozglądałem sie ponad rok zeby coś taniego trafić
ale coś takiego jak kupiłeś to jaki stan był trzeba coś reperować czy wsiadasz i jedziesz
Zawór z tyłu montowałem bo nie było ale miałem , pompe musze rozebrać bo zapieczona (troche stał)i weża ssawnego brak, ale ogólnie ok , opny też fajne, zawiecha nie wybita ,hamulce sprawne, w porównaniu do htsów które widziałem to igła, a za nie z 12 to minimum trzeba dać. Ale jai potrzebujesz i ile byś chciałzapłacić to się moge porozlgladac.
coś jak twoje wiadomo dobre moze byc bez pompy jak sie trafi droższe od twojego
Gościu dał nową cenę, może coś jeszcze puści http://tablica.pl/oferta/beczkowoz-okaz … fa32bb468f
dzieki yokoslaw juz tam dzwoniłem pytam czy przerdzewiała bo kawałek drogi a onna to ze ma 2 lub 3 dziurki dlatego pewnie przecenia
w razie co to mam rzut beretem do niej to zapraszam
wojtas a nie obejzał byś jej dla mnie bo ja dzwniłem a nie byłem a jak byś rade dał to może fotki rąbnoł jakieś z góry dziekuje
Witam mam problem z rozczyfrowaniem co to za beczka nie posiadam zdj ale ja opisze wiec prawdopodobnie byla to beczka do wozenia paliw ma 10000tys l i jest 1990r jest na 2 osiach z tylu jedna na blizniaczych kolach 20 a przud skretny tez na blizniaku tak jak przyczepa rolnicza lecz beczka nie jest na calej dlugosci rowna przod ma mniejszy obwod i za przednia osi beczka sie powieksza na kapslach w kolach pisze ifa ale na tabliczce znamionowej nie ma modelu bo jest zamalowany przyczepa jest bardzo podobna jak kiedys byl w strazy pozarnej CN 20 tylko ze te byly ciagniete za Jelczem i byly naczepami a nasza jest przyczepa i odpowiada wszystkimi detalami do cn 20 ale w kapslach pisze ifa prosze o rozszyfrowanie tej beczki:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne maszyny » Beczkowozy
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo