Odp: Mapa miejsc w których mieszkacie
jestem zainteresowany zakupem cześci czy kos moze podac mi namiary do 512 oraz czy opłaca kupić ciągnik 323
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Mapa miejsc w których mieszkacie
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jestem zainteresowany zakupem cześci czy kos moze podac mi namiary do 512 oraz czy opłaca kupić ciągnik 323
No pewnie że się opłaca kupić jak w dobrym stanie.
Zdaje się że to pytania nie w tym temacie!
Pozdrawiam.
Rywald gm Radzyn Chelminiski pow Grudziadz woj Kuj - pom
Witam kolege z kuj-pom.
no to maćku do brodnicy masz niedaleko po części, witam posiadacza fortschritta z okolicy
rowniez witam kolege :beer: Fakt po czesci do Brodnicy mam blisko i tam gluwnie sie zaopatruje , na szczescie forszej malo sie psuje wiec czesto tam nie bywam:D
Zawada:powiat bydgoski
pw powiat krasnystaw województwo lubelskie
Leopoldowo gmina Miastkowo, powiat Łomżyński
altest1329 widze ze jesteś z moich okolic Pozdrawiam
Pielgzymowice Górny Śląsk
Kolonia Wola Szydłowiecka powiat Skierniewice gmina Bolimów .
Cześć Pawelg !
Jestem z powiatu łowickiego, więc jesteśmy sąsiadami. Mam szwagra w Bolimowie.
A morzesz dokładniej , znam tam kilku ludzi .
Jadąc od Nieborowa, w lesie jest tablica kierunkowa w prawo na Wólkę Łasieczyńską, Łasieczkowską - nie pamiętam. Byłem u niego dwa razy w nocy. Las się kończy, jakieś łączki, brzuski, po prawej jakiś budynek przypominający dworską oborę, dwa zakręty prawo lewo (lub odwrotnie). Ze sto metrów prostej, po lewej sosny, dom drewniany i za tym drewnianym mój szwagier ! Mam siedmiu szwagrów, akurat ten jest najnormalniejszy. Po paru przeprowadzkach stwierdził, że zakochał się w Bolimowie i tam chce żyć. Jego wybór, jego sprawa, trzeba decyzję uszanować !
Mnie Bolimów niezbyt ciepło się kojarzy. Dziesięć lat kupowałem truskawki i sprzedawałem je, gdzie się dało, czyli kto dał więcej. Ślepy los zaniósł mnie do Bolimowa, północ, żywego ducha, na krypie ziłka cztery tony truskawki, a ja nie mogę znaleźć zakładu. Trzech gości wskazało mi drogę w przeciwnym kierunku. Chłopaki mieli ubaw po pachy, ja parę tysięcy w plecy, bo trafiłem na zakład dziesięć minut po skończeniu zmiany.
Ech, czepiam się miejscowości a powinienem ludzi. To było dawno i prawie nie prawda.
Więc tak szwagier mieszka na Wólce Łasieckiej, a co do Bolimowa to osobiście zaorałbym i posadził lasu , niby to moja gmina , ale nie lubie Bolimowa i bolimowiaków . A Fruktodor faktycznie trochę w dziurze .
pozdrawiam .
witam a jest ktos z okolic Gliwic???blizej Pyskowic
trochę bardziej centrum-Podlesie,powiat Bełchatów,gmina Zelów :-)
No to sławku niezle popłynołeś z tymi truskawkamii^^
AZle mogłeś pojesc;D
Bo miałeś ich az za duuuuuuzo^^
Pozdrawiam^^
Emilianów
powiat Łowicz
gmina Bielawy
woj.Łódzkie
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Przedstawmy się » Mapa miejsc w których mieszkacie
Forum oparte o: PunBB 1.4.4