Odp: Co można przerobić
dzięki maxi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zrób to sam » Co można przerobić
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dzięki maxi
no chłopaki liczyłem właśnie na takie tłumaszenia a oto odpowiedź
wąż do powietrza http://img156.imageshack.us/img156/9748/img0406oj4.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/img0 … 1/w640.png
Szczęka o glebe mi walneła.+za wykonanie
Jeśli chodzi o spalanie słomy to dzięki za porady sam też się boje czy to nie wybuchnie ale nie będe się poddawał jak będe miał troche wolnego czasu to sprubuje coś wymyśleć jeśli kogoś to interesuje to moge napisać moje spostrzeżenia.
oczywiście jestem żywo zaineresowany piecem na słomę
jak widać usunąłem posty o spalaniu słomy jeśli macie ochotę o tym gadać to w innym dziale jest na to miejsce jutro usunę posty z dnia dzisiejszego
Koseś, masz ode mnie + za sam pomysł. Jak go z sukcesem zrealizujesz - masz drugi. Dla mnie pomysł rewelacja. Jestem leniwy z natury, fajerą kręcę żeby żyć. Chciałbym nieraz żyć a nie kręcić.
Mam prożbe czy ktoś ma elektozawór ten który przepuszcza ciśnienie na blokade napedów albo załączania napędu bo spaliła mi się cewka od żółwika.Mało to potrzebne ale jak by ktoś miał niedrogo to bym kupił.Dzwoniłem dzisiaj do sklepu i zaśpiewali ponad 200zł myślałem że z krzesła zpadne.O mały włos bym założył od gazu ale był za mały otwór w sirodku jak znajde odpowiedni drucik sprubowałbym przewinąć tą cewke ale to nie takie proste.
Tomku ostatnie ostrzeżenie , forum ma różne tematy i różne wątki , a ty się uparłeś i piszesz wszystko w jednym chcesz elektrozawór jest wątek "KUPIĘ" który nie ma nic wspólnego ze "zrób to sam"
Sory poprawie sie.
Tomaszu gdzie ty sie podziewałs jak Cię nie było
podaj koszt
No ładnie
100zł(robota)+10zł(klucz który robi za wieloklin chyba że ktoś go ma to wstawię jego) +koszty przesyłki.
co to za klucz? MAsz to założone? Jak rozdzielacz z tym wspólpracuje
Ją mam podobnie i działa już tak pól roku i nic się dzieje jak było tak jest tak więc polecam
super sprawa! plus Tomeczku.
Zdradz jeszcze jaka to pompa (symbol ,typ) plusor już poleciał.
Klucz założyłem (wtoczyłem i przyspawałem) 21 można i 22 nasadkę przedłużaną bo nie miałem wieloklina co napędza pompę(jak ktoś wie gdzie można taki wieloklin kupić to byłbym wdzięczny) ,pompa jest ogólnie znana NSZ 50, prawa ,okrągła z hydrosiły.Za uznanie dzięki.
Nz 50 prawa dokładnie bodajże wzmocniona chyba coś ponad 300 zł ale polecam
a do czego ta pompa bedzie służyła? Po co to jest tak przerobione?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zrób to sam » Co można przerobić
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo