9,961

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

Wydaje mi się ze jak ziarno jest zmielone to lepiej można określić jego rzeczywistą wilgotność. Też mam zamiar kupić na te żniwa ten z pierwszego linku. Tylko na dopłaty muszę jeszcze poczekać.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

9,962

Kupowałem w zeszłym roku w grene  ten unimeter z pierwszego linku. I cena taka sama byla.
Co do jego dokładności to między mną a skupwm wyszło 0,3% różnkcy

Lepiej być nie może, co będzie się okaże....

9,963

i do tego z pierwszego linku wystarczy 2-3 kłosy aby zrobić próbę, a te "kubełkowe" to trzeba troszkę kłosów oskubać. O rzepaku już nie mówię. Też mam tego z pierwszego linku.

gg 5118068

9,964

W takim razie kupię tego z pierwszego linku, dzięki za opinie

9,965

Fenol sprzedajesz https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-z … 96daf4213e ?

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

9,966

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-forts … 4f3738cf32
Oglądał ktoś z forum może te forszaje ? warte uwagi ?

9,967

ja nie oglądałem lecz braliśmy u niego agregat gość niby nie taki zły ,co do ciągników  na pewno Świeżo sprowadzone i widaćw oryginale na pewno  sa troche podjechane  my jak kupywalismy forsza to też od handlarza świeżego z Niemiec  to silnik poddarty reszta ok z plusem warto je sprawdzić

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

9,968

https://www.olx.pl/oferta/kombajn-vistu … 343d7e814b
Vistula stan dobry , nówka nie śmigana tongue

9,969

Ciekawe czy ma sieczkarnie i stół do rzepaku.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

9,970

Kima w zestawie i kubik grabowego drewna na panewki wytrząsaczy...

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

9,971

No i 514 za normalne pieniądze
https://www.olx.pl/oferta/kombajn-forts … 48e832e882

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej

9,972

https://www.olx.pl/oferta/kombajn-forts … 313ecff673
Zna ktoś tego sprzedającego? Zdjęcie jest na pewno kombajnu który był w świętokrzyskim na sprzedaż za około 15 tyś.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,973

Sprzedajacego nie znam ale sprzedam swoja 512 jesli kombajn Cie interesuje

9,974

Narazie mnie nie interesuje, może innym razem.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

9,975

sławek przemysl 2 razy zanim kupisz kombajn do którego częsci przywozi kurier

Rolnik z powołania:-)

9,976

Mam półtora ciagnika ZT-323, Półtora prasy K-454 i półtora kombajnu E-512. Brakuje mi jeszcze niektórych detali ale w 90% awarii AGROMA to moje podwórko i magazyn. Jak się idzie w maszyny których fabryka nie istnieje od ponad 25 lat to trzeba mieć wiedzę o wszystkim co się może zepsuć i skąd wziąć części. 3-4 podzespoły jako nowe mogą kosztować 5000 a wystarczy dołożyć tysiaka i kupić cały kombajn czy traktor po remoncie tych elementów. Trzeba też umiejętnie czytać ogłoszenia i współpracować z kolegami z forum. Zdziwiłbyś się jak można bez pieniędzy naprawić maszyny pomagając sobie nawzajem.

9,977

Jak to mówią : Trzeba wiedzieć z kim flaszkę wypić smile Mam znajomego stolarza, co kiedyś był tokarzem, ma tokarkę i jak coś mi potrzeba to idę i bez problemu mi robi, często nawet na już. Ja w zamian koszę mu łąkę i czasami jakąś ziemie wożę itp. Ostatnio potrzebowałem żeby przerobił mi tuleję  pod łożyska 6010 na młocarni, bo z Pankowa przysłali nie pasującą na wał, 30 min i gotowe smile

Fortschritt b201/5 Fortschritt E512 Fortschritt B-605
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

9,978

Trzeba też umieć się dzielić...

9,979

wiele cześći da sie dorobić ale czase trzeba coś kupić. co prawda nie spotkałem sie z sytuacją zeby nie było czegoś, ale jak kurierowi nie chce sie przyjechac to mnie wkur..

Rolnik z powołania:-)

9,980

A ja zamówiłem u PiotraK filterki w piątek o 12:15, a w sobotę o 11:45 już były. Można?