10,401

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

Tomek ,w naszym c4011 ojciec przekładał układ kier od c360 razem z obudową skrzyni od 60-tki ,roboty przy tym od cholery no ale tak chyba jest najlepiej...

10,402

no jak całość to rozumiem bo te wycinanie to jakoś by mi nie leżało

Nie ma to jak FORTSCHRITT

10,403

to już lepiej pokombinować i orbitrol wstawić

O FORTSCHRITTA TRZEBA DBAĆ,TO NIE ŻADNA CHIŃSKA BLAĆ,BO TO DO DZIŚ JEST SPRZĘT FEST I DLATEGO JEST THE BEST!!! big_smile Gdy ci smutno,gdy ci źle,idź do kuchnii,nażryj się...   
+7/-0

10,404

Właśnie!

10,405

Panowie gdzie wystawić samochód by nie płacić za ogłoszenie a ktoś je zobaczył?  Mam do sprzedania 4 szt wink

10,406

sprzedajemy.pl ???

mdw

10,407

Witam
Panowie ma ktoś może blisko żeby podskoczyć zobaczyć ?
https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-deutz … qZkGJ.html

10,408 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2017-12-29 17:55:39)

Ja mam z 30 km. Ale na co tu patrzeć? Przy tej cenie?
Gadałeś z gościem co mu jest?
I pewnie jest parę lat straszy

10,409

Gość niechętnie mówi. Ładnie wygląda i zastanawiam się czy lepiej on czy jakiś ursus c 385 de luxe czy może zetor 8011. Wszystko w podobnej cenie. Liczę się z remontem tych maszyn

10,410

A może mtz 82 ? ja bym tego deutza nie brał ,uszkodzony i w dodatku bez papierów.

10,411

Mtz to cena minimum 20 tyś, w podlaskim nie ma niczego więc sam transport trzeba doliczyć. Wiem że nikt nie poleca traktorów bez przedniego ale ja mam dość dramatyczną sytuację z traktorami więc łapię się czego mogę mam do 15 tyś do wydania

10,412 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2017-12-29 19:10:57)

po 10 z przednim napędem mtz w małej kabinie można znaleźć w stanie do remontu a takie by chodziły w tej samej cenie ale bez przodu
widziałem tez ogłoszenia z c385 sprawnymi i nawet papierami poniżej 10 ale zwykle opony max 10% i zachodziły w ciągu kilku godzin

10,413

u mnie gość miał imt 75 koni 4x4 jest to licencja mf a wiec to samo co ursus 4514

10,414

w małej kabinie. Na dodatek z opowiadań mojego taty problemy z sterownością w drodze.

10,415 Ostatnio edytowany przez Rur3k (2017-12-29 19:21:43)

nie wiem jak mtz ale jumz miał chyba nie do końca udany serwomechanizm to trochę tańczyć lubił smile rozwiązanie to zmienić układ na orbitrol

kabinę w sumie też można zmienić

jak by potrzeba było miej koni niż 80 i napęd tylko na jedną oś to jumz z nowa kabina i wspomaganiem wyjdzie tylko nieco drożej  niż ten powyżej bez papierów i do remontu

10,416

Pod Suwałki poszedł Jumz wczoraj za 5 tyś  , na chodzie bez akumulatora .
Odpalił po roku od pierwszego strzała i że by nie to że facet przysłał zadatek na konto przed świętami bez oglądania go to sprzedał bym go o kilka stówek drożej bo miałem około 30 tel  z chętnymi zakupu .......  A i to był rocznik 88 w kwadratowej kabinie .

10,417

Łukasz8468 napisał/a:

w małej kabinie. Na dodatek z opowiadań mojego taty problemy z sterownością w drodze.

z tą sterownością to wywalasz serwo zakładasz orbitrol wymieniasz końcówki drążków kierowniczych zlikwiduj ewentualne luzy na głównym sworzniu i zapomnisz o braku sterowności

10,418

Aj panowie. Nie jestem przekonany do jumza. Za mało mocy choć chcę przeskoczyć na produkcję byków więc więcej prac zielonkarskich mnie czeka. Aj mało tych jumzów na internecie. Kupię gazetę w czwartek i tam popatrze

10,419

Piszesz ,że masz 15 tys do wydania
https://www.olx.pl/oferta/bialorus-mtz- … e7ade49184
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-mtz- … 832a895a5c

10,420

Łukasz8468 napisał/a:

Aj panowie. Nie jestem przekonany do jumza. Za mało mocy choć chcę przeskoczyć na produkcję byków więc więcej prac zielonkarskich mnie czeka. Aj mało tych jumzów na internecie. Kupię gazetę w czwartek i tam popatrze

łukasz jumz a mtz 82 to jest trochę różnicy dobrze popatrz