Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
Tomek ,w naszym c4011 ojciec przekładał układ kier od c360 razem z obudową skrzyni od 60-tki ,roboty przy tym od cholery no ale tak chyba jest najlepiej...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 519 520 521 522 523 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tomek ,w naszym c4011 ojciec przekładał układ kier od c360 razem z obudową skrzyni od 60-tki ,roboty przy tym od cholery no ale tak chyba jest najlepiej...
no jak całość to rozumiem bo te wycinanie to jakoś by mi nie leżało
to już lepiej pokombinować i orbitrol wstawić
Właśnie!
Panowie gdzie wystawić samochód by nie płacić za ogłoszenie a ktoś je zobaczył? Mam do sprzedania 4 szt
sprzedajemy.pl ???
Witam
Panowie ma ktoś może blisko żeby podskoczyć zobaczyć ?
https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-deutz … qZkGJ.html
Ja mam z 30 km. Ale na co tu patrzeć? Przy tej cenie?
Gadałeś z gościem co mu jest?
I pewnie jest parę lat straszy
Gość niechętnie mówi. Ładnie wygląda i zastanawiam się czy lepiej on czy jakiś ursus c 385 de luxe czy może zetor 8011. Wszystko w podobnej cenie. Liczę się z remontem tych maszyn
A może mtz 82 ? ja bym tego deutza nie brał ,uszkodzony i w dodatku bez papierów.
Mtz to cena minimum 20 tyś, w podlaskim nie ma niczego więc sam transport trzeba doliczyć. Wiem że nikt nie poleca traktorów bez przedniego ale ja mam dość dramatyczną sytuację z traktorami więc łapię się czego mogę mam do 15 tyś do wydania
po 10 z przednim napędem mtz w małej kabinie można znaleźć w stanie do remontu a takie by chodziły w tej samej cenie ale bez przodu
widziałem tez ogłoszenia z c385 sprawnymi i nawet papierami poniżej 10 ale zwykle opony max 10% i zachodziły w ciągu kilku godzin
u mnie gość miał imt 75 koni 4x4 jest to licencja mf a wiec to samo co ursus 4514
w małej kabinie. Na dodatek z opowiadań mojego taty problemy z sterownością w drodze.
nie wiem jak mtz ale jumz miał chyba nie do końca udany serwomechanizm to trochę tańczyć lubił rozwiązanie to zmienić układ na orbitrol
kabinę w sumie też można zmienić
jak by potrzeba było miej koni niż 80 i napęd tylko na jedną oś to jumz z nowa kabina i wspomaganiem wyjdzie tylko nieco drożej niż ten powyżej bez papierów i do remontu
Pod Suwałki poszedł Jumz wczoraj za 5 tyś , na chodzie bez akumulatora .
Odpalił po roku od pierwszego strzała i że by nie to że facet przysłał zadatek na konto przed świętami bez oglądania go to sprzedał bym go o kilka stówek drożej bo miałem około 30 tel z chętnymi zakupu ....... A i to był rocznik 88 w kwadratowej kabinie .
w małej kabinie. Na dodatek z opowiadań mojego taty problemy z sterownością w drodze.
z tą sterownością to wywalasz serwo zakładasz orbitrol wymieniasz końcówki drążków kierowniczych zlikwiduj ewentualne luzy na głównym sworzniu i zapomnisz o braku sterowności
Aj panowie. Nie jestem przekonany do jumza. Za mało mocy choć chcę przeskoczyć na produkcję byków więc więcej prac zielonkarskich mnie czeka. Aj mało tych jumzów na internecie. Kupię gazetę w czwartek i tam popatrze
Piszesz ,że masz 15 tys do wydania
https://www.olx.pl/oferta/bialorus-mtz- … e7ade49184
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-mtz- … 832a895a5c
Aj panowie. Nie jestem przekonany do jumza. Za mało mocy choć chcę przeskoczyć na produkcję byków więc więcej prac zielonkarskich mnie czeka. Aj mało tych jumzów na internecie. Kupię gazetę w czwartek i tam popatrze
łukasz jumz a mtz 82 to jest trochę różnicy dobrze popatrz
Strony Poprzednia 1 … 519 520 521 522 523 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo