10,841

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

Stal nierdzewna?? powiedz coś o stopniach bo też będę miał do wykończenia i już sam nie wiem czym to wykończyć.

10,842

Nierdzewka to poręcz i te cienkie pod nią . Reszta to "czarna"  wypucowana i pociągnięta matowym nitro. Schody mają już 3 lata. Stopnie sosna.

10,843 Ostatnio edytowany przez Grzegorz89 (2018-11-20 14:59:33)

stopnie sam robiłeś czy gdzieś zamawiałeś? Tak pytam, bo ceny powalaja...
https://www.olx.pl/oferta/walcarka-giet … xkj1Z.html  Panowie, miałby Ktoś blisko podjechać obejrzeć?

10,844

schody szacun !!!! zdolni ludzie na FF.

Leszek   dla kolegów'

10,845

Stopnie wujek robił dałem się mu wykazać.  tanio nie było ale zostało w rodzinie. Znajmy stolarz chciał robić za 100zł ale to było 3 lata temu.

Schody to dość precyzyjna robota na 16 stopniach 1mm to na końcu już widać.... No i cierpliwość....

10,846

Pietia napisał/a:

Pajej a może poczekaj zima jeszcze długa może coś znajdzie się lepszego.

coś lepszego, a co lepszy powinien mieć? jaką konstrukcje?

Rolnik z powołania:-)

10,847

Ile chcesz kasy wydać?

10,848

nie duzo 5-6

10,849

Ten gość ma 3 szt może cena dotyczy tego z sprężynami zadzwoń https://www.olx.pl/oferta/agregat-grube … cd9a5b673b

10,850

mi sprężyny nie potrzebne bo kamieni praktycznie nie ma

10,851

Krzysiek jak pokazałem twoje schody mojej żonie to reakcja byla: ***! Super efekt

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,852 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-11-20 22:22:56)

Dzięki. zrobić Wam takie?

Sprężyny nie tylko są po to był ząb ustąpił przed kamieniem.

10,853

Krzysiek absolutnie powinieneś iść w tym kierunku, masz talent i możesz na nim zarobić. Mój znajomy ślusarz też wszystko potrafi zrobić z metalu. Na początku wyspecjalizował się w przyczepach, odbudowywał, przerabiał na wywrotki itp. Obecnie co kto zamówi a najbardziej cieszą go nietypowe zamówienia. Świeczniki, słupki pod kwiatki, łóżka...... Ma duszę artysty, odziedziczył ją po tacie który pisał wiersze, jest członkiem stowarzyszenia autorów polskich.

10,854

który lepszy
1 https://www.olx.pl/oferta/gruber-agrega … vIz4o.html
2
https://www.olx.pl/oferta/agregat-scier … xokyz.html
mi pardziej podoba się 2 ze wzgledu na ten wał, o którym pyły podzielone zdania ale może sie myle

10,855

Ten pierwszy to jakieś 15km ode mnie.

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

10,856 Ostatnio edytowany przez pablo721 (2018-11-21 20:58:09)

Pajej kombinujesz jak ja przez dwa lata szukałem grubera w ogłoszeniach i z każdym było coś nie tak. To wał nie taki ,to zęby za słabe ,to rama za słaba ,a głownie cena nie taka itp. Kup zęby takie jak Mpopis radzi do tego nakładki jakie chcesz ,stal za 2000zł ,wał poszukaj w rozsądnych pieniądzach i będziesz miał to co chcesz. Szlifierkę kątową chyba umiesz obsługiwać zostaje ci tylko nająć spawacza i będziesz mieć porządny sprzęt nawet do bezorkowej jak ci się zdanie zmieni.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

10,857 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2018-11-21 21:17:32)

Dobrze gada :beer:

Ale po co spawacz? Wiesz ile taki woła? Nie lepiej się samemu nauczyć?

10,858

Nie każdy chce samemu spawać jak to mój brat mówi spawacz po szkole ,,nie będę sobie jaj naświetlać'. To ja sam sobie wszystko spawam.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

10,859

ja wolałbym kupić gotowca niż kombinować

10,860

Jaka kombinacja. Zrobisz sa bedzie jak nowy. Teraz kombinujesz....