10,861

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

https://www.olx.pl/oferta/fortschritt-z … 2;promoted

ciągnik kolegi z forum ciekawe czemu się z nim rozstaje a i dawno go też nie było u nas

Nie ma to jak FORTSCHRITT

10,862

No i cena jak za prezydenta...

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

10,863

Którego kolegi ten frosz. ? ostatnio na olx był wizualnie ładny 323 za 26 tys! , wczoraj patrzę i piszę ,że sprzedany. Albo ktoś nieźle zbił cenę albo dał się ładnie nabrać.

10,864

Jestem w stanie dać 26 tyś za 323 jeśli będzie w bb stanie: zrobiony silnik, nie wystukana skrzynia i mosty, wszystko sprawne.
Nie dam 10 tyś jeśli będzie do remontu.
Panowie jeśli faktycznie za 26 można znaleźć idealnego 323 i ktoś ma do kilkudziesięciu ha to nic lepszego nie znajdzie - tylko znajdź idealnego 323 wink

gg 5118068

10,865

Chłopaki jak myślicie warto się pchać w taki wynalazek czy lepiej szukać coś bardziej typowego ? np polski tandem albo ruski.
https://www.olx.pl/oferta/rozrzutnik-ob … 134839d4cd

W tym stollu najbardziej abstrakcyjna jest taśma i ten napęd adapteru na pasek...

10,866

Raczej coś typowego. Za ta kasę sprzedam Ci swojego tandema polskiego z tym że już teraz jest na jednej osi i burty na 1 metr

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,867

Z jakiegoś powodu przerobiłeś na jedno osiowy ?

10,868

Bo ten tandem w nich to taka lepianka. Całe mocowanie osi delikates i do tego bardzo wąski rozstaw kół. Kiedyś oś zwyczajnie złamała się na pół i wtedy założyłem tylną oś od 516. Koła są z boku skrzyni 16.00-20

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,869

Mam polskiego tandema coś koło 10 lat, nie był nowy a sprowadzony ze Szwecji. Też go przeładowuję a z wózkiem nigdy nie miałem problemu, ani nie regenerowałem, smarować to go trzeba. Mam też od kilku lat ruski jednoosiowy. Znajomy ma ruskiego tandema i mogę je polecić, jednak solidniejsze.

10,870

Puski tandem (PRT-10) ma nominalna ładowność 10 to polski (N218) tylko 6. A ten twój jednoosiowy to nie jest przypadkiem PTU-4,0 o ładowności 4 ton??. W ruskim tandemie podobno jak jest ładunek już za osią to mocno podrywa zaczep prawda to ??

10,871

Tak mój jednoosiowy to ptu-4, znajomy z tandema zadowolony, o podrywaniu zaczepu nigdy nie mówił.

10,872

Tandemy  podrywaja do góry, t088  kilka razy sie wypią z hicza w 912 i stanął jak ruska wyrzutnia rakiet.

10,873

No to trochę duży luz musiał być na hiczu. We wsi na firmie jak jeszcze dziadki rozwozili gnój t088+1734 to każdy z góry nad hiczem miał daspawany kawał żelastwa żeby tak się nie działo jak piszesz

E 516 na części
Telefon 695 076 269

10,874

Kuzynowi na polu blisko mnie wypiął się z F 323 mały polski jednoosiowy, też stał jak działo przeciwlotnicze. Zabawnie to wygląda jak 323 ciąga taką dwukółeczkę smile

10,875

Massey napisał/a:

Chłopaki jak myślicie warto się pchać w taki wynalazek czy lepiej szukać coś bardziej typowego ? np polski tandem albo ruski.
https://www.olx.pl/oferta/rozrzutnik-ob … 134839d4cd

W tym stollu najbardziej abstrakcyjna jest taśma i ten napęd adapteru na pasek...

Mam takiego tylko że na jednej osi i powiem że polski może się schować do takiego

10,876

https://sprzedajemy.pl/fortschritt-323- … nr53865933
forsz z silnikiem mercedesa v6

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

10,877

Bydle konkretne... w tej klasie cenowej najlepszy wybor troszke noze ten silnik za mocny :-)

10,878

https://www.olx.pl/oferta/wywrotka-CID757-IDxHsv6.html jest sens pchac sie w cos takiego?

Rolnik z powołania:-)

10,879

Gościu od nas z wioski od którego bizona wziołem ma coś takiego i sobie chwali odwozi tym z pod kombajnu prosto do hali jest zadowolony. Sam będę szukał czegoś takiego.

10,880

za te pieniądze z wywrotem do tyłu to nawet warto

Nie ma to jak FORTSCHRITT