11,361

Odp: Z cyklu znalezione na Allegro

rocznik 93 z klimą do nabicia oczywiście wink rodzaj kabiny ?

11,362

...fuj... fuj.. niech śmiga!!

mdw

11,363

Gratuluję trochę wygody dla starszego Pana. Będzie Pan zadowolony. 👍👍👍

Leszek   dla kolegów'

11,364

Czekam na zdjęcia i opinie, bo sam myślałem na takim mechanicznym ciagnikiem.

11,365

Wstępnie objeżdżony, 3,5 ha ciężką broną, 1,6 ha gruberm pod qq zrobiłem. Prosty, łatwy, przyjemny w obsłudze ciągnik. Grzegorz 2 zdjęcia na poprzedniej stronie.

11,366

Wybacz, że się powtórzę... ale jak wygląda w porównaniu do forsza? I nie chodzi o komfort obsługi tylko moc, uciąg itd.? Renia 120.54 ma 110 KM, więc czy przebija Twojego ZT323 (nawet 6 garowy)
TS TX TZ to wypas w kabinie, amortyzacja, Klima itp. No a nectra to te srebrne Renie, na Full wypasie z komputerem ACET i coś tam jeszcze

Kompletny noob w temacie Fortschitt

11,367

Nectry ponoć pomyłki  szczególnie te duże z ą jakby hydrauliczna skrzynią ... A ta starsza wersja będzie wieki chodziła ... jeździłem 110 i 155   czuć moc

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

11,368

Sory przegapiłem jakoś. Waham się czy coś takiego nie dokupić czy może spróbować z jcb. Na razie muszę złożyć 323 i póki będzie się kręcił to będzie u mnie później pojedzie do nowego klienta.

11,369

androl napisał/a:

Wstępnie objeżdżony, 3,5 ha ciężką broną, 1,6 ha gruberm pod qq zrobiłem. Prosty, łatwy, przyjemny w obsłudze ciągnik. Grzegorz 2 zdjęcia na poprzedniej stronie.

W jaki sposób  załącza sie WOM ?

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

11,370

wujaszek kupił kilka miesiecy temu 120-14 i jakoś jeździ.
Mi się marzy kilka rzeczy, ale czy w dzisiejszych czasach jest sens inwestować? susza, nie wiadomo co bedzie z dzierżawami... itd

Rolnik z powołania:-)

11,371

Andrew WOM włącza się jak wsteczny w oplu, tylko że bez sprzęgła dwoma palcami. Wyłącznie to tylko delikatne popchnięcie tej dźwigienki.
Szs, moc to dopiero po żniwach wybadam, uprawiając pod qq nie było jak zbadać, po prostu sobie jeździł.
Kabina TX

11,372

Sterowany elektrycznie czy mechanicznie ?

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

11,373

mechanicznie

11,374

https://www.olx.pl/oferta/brona-wirowa- … 065788a51a
Warto czy nie? Myślę się wybrać bo w sumie nie tak daleko mam

Nic dobrego się nie dzieje, świat zachodni z nas się śmieje. Gospodarka nam się wali, bieda rośnie Tusk się chwali. Naiwniakom cuda wciska, bo naiwni są ludziska. Postkomuna mu wtóruje, taki premier im pasuje. W Polsce obcym tworzą raj, bo to bardzo dziwny kraj. Polskę dawno rozprzedali, służbę zdrowia zrujnowali. I nauka także leży, nikt Tuskowi już nie wierzy. Hej Donaldzie gdzie te cuda? same kłamstwa i obłuda! Na kryzysie rząd nie traci, bo za wszystko naród płaci

11,375

Na nożach szukaj a nie na tych drutach to zabytek

11,376

https://www.olx.pl/oferta/zageszczarka- … 7;promoted Warto to kupić? Potrzebuję zrobić nią podwórko ,ścieżki i drogę dojazdową do domu. Ziemia wybrana na 50cm, wysypany gruz z cegieł z starego domu i na to będzie sypany tłuczeń. Nie spodziewam się po niej cudów ,ale chcę przyśpieszyć osiadanie.

"Żadna dziedzina nauki, nawet medycyna, nie ma tak dużego wpływu na zdrowie człowieka jak rolnictwo". Pier Delbert

11,377

Kupiłem kiedyś elektryczna zagęszczarkę do podłoża pod pieczarki. Zmieniłem skok mimośrodów i działa. dołożyłem 2 kanistry z woda i waży koło 60kg. Pod chodnik jak się cienkimi warstwami dokłada to ok. Na wjeździe pod garaż tym robiłem i jednak żałuje że nie wjechałem ładowarka czy ciagnikiem bo słabo zagęściło.

11,378

Ja bym wypożyczył dużą zagęszczrkę, ta się nadaje na chodnik w koło domu ewentualnie podjazd do osobówki.

11,379

mpopis ile byś cenił za same piasty, ewentualnie ze sprężyną?

11,380

Ja mam zagęszczarkę 50 kg. Wkoło domu zrobiła robotę ale na poważniejsze roboty ja bym wypożyczył. Zageszczalem podjazd na osobowke wypozyczona 150 kg to tak tłucze że myślałem że płytki na piętrze odpadną a była jeszcze do wypożyczenia 600kg. Podobno kruszy betony i gruby gruz aż strach pomyśleć... I wszystko w granicach 120-160 zł doba