Odp: Z cyklu znalezione na Allegro
rocznik 93 z klimą do nabicia oczywiście rodzaj kabiny ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Strony Poprzednia 1 … 567 568 569 570 571 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rocznik 93 z klimą do nabicia oczywiście rodzaj kabiny ?
...fuj... fuj.. niech śmiga!!
Gratuluję trochę wygody dla starszego Pana. Będzie Pan zadowolony. 👍👍👍
Czekam na zdjęcia i opinie, bo sam myślałem na takim mechanicznym ciagnikiem.
Wstępnie objeżdżony, 3,5 ha ciężką broną, 1,6 ha gruberm pod qq zrobiłem. Prosty, łatwy, przyjemny w obsłudze ciągnik. Grzegorz 2 zdjęcia na poprzedniej stronie.
Wybacz, że się powtórzę... ale jak wygląda w porównaniu do forsza? I nie chodzi o komfort obsługi tylko moc, uciąg itd.? Renia 120.54 ma 110 KM, więc czy przebija Twojego ZT323 (nawet 6 garowy)
TS TX TZ to wypas w kabinie, amortyzacja, Klima itp. No a nectra to te srebrne Renie, na Full wypasie z komputerem ACET i coś tam jeszcze
Nectry ponoć pomyłki szczególnie te duże z ą jakby hydrauliczna skrzynią ... A ta starsza wersja będzie wieki chodziła ... jeździłem 110 i 155 czuć moc
Sory przegapiłem jakoś. Waham się czy coś takiego nie dokupić czy może spróbować z jcb. Na razie muszę złożyć 323 i póki będzie się kręcił to będzie u mnie później pojedzie do nowego klienta.
Wstępnie objeżdżony, 3,5 ha ciężką broną, 1,6 ha gruberm pod qq zrobiłem. Prosty, łatwy, przyjemny w obsłudze ciągnik. Grzegorz 2 zdjęcia na poprzedniej stronie.
W jaki sposób załącza sie WOM ?
wujaszek kupił kilka miesiecy temu 120-14 i jakoś jeździ.
Mi się marzy kilka rzeczy, ale czy w dzisiejszych czasach jest sens inwestować? susza, nie wiadomo co bedzie z dzierżawami... itd
Andrew WOM włącza się jak wsteczny w oplu, tylko że bez sprzęgła dwoma palcami. Wyłącznie to tylko delikatne popchnięcie tej dźwigienki.
Szs, moc to dopiero po żniwach wybadam, uprawiając pod qq nie było jak zbadać, po prostu sobie jeździł.
Kabina TX
Sterowany elektrycznie czy mechanicznie ?
mechanicznie
https://www.olx.pl/oferta/brona-wirowa- … 065788a51a
Warto czy nie? Myślę się wybrać bo w sumie nie tak daleko mam
Na nożach szukaj a nie na tych drutach to zabytek
https://www.olx.pl/oferta/zageszczarka- … 7;promoted Warto to kupić? Potrzebuję zrobić nią podwórko ,ścieżki i drogę dojazdową do domu. Ziemia wybrana na 50cm, wysypany gruz z cegieł z starego domu i na to będzie sypany tłuczeń. Nie spodziewam się po niej cudów ,ale chcę przyśpieszyć osiadanie.
Kupiłem kiedyś elektryczna zagęszczarkę do podłoża pod pieczarki. Zmieniłem skok mimośrodów i działa. dołożyłem 2 kanistry z woda i waży koło 60kg. Pod chodnik jak się cienkimi warstwami dokłada to ok. Na wjeździe pod garaż tym robiłem i jednak żałuje że nie wjechałem ładowarka czy ciagnikiem bo słabo zagęściło.
Ja bym wypożyczył dużą zagęszczrkę, ta się nadaje na chodnik w koło domu ewentualnie podjazd do osobówki.
mpopis ile byś cenił za same piasty, ewentualnie ze sprężyną?
Ja mam zagęszczarkę 50 kg. Wkoło domu zrobiła robotę ale na poważniejsze roboty ja bym wypożyczył. Zageszczalem podjazd na osobowke wypozyczona 150 kg to tak tłucze że myślałem że płytki na piętrze odpadną a była jeszcze do wypożyczenia 600kg. Podobno kruszy betony i gruby gruz aż strach pomyśleć... I wszystko w granicach 120-160 zł doba
Strony Poprzednia 1 … 567 568 569 570 571 … 583 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Allegro i inne » Z cyklu znalezione na Allegro
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo