Panowie mam na oku b 201 za małe pieniądze lecz bez tego dużego siłownika z przodu do regulacjii ciśnienia. Wie ktoś może gdzie mogłbym takowy dostać lub czy można jakiś inny dopasować ?
sorki za zamieszanie ale ten siłownik sie znalazl a dokladnie to sie nawet nie zgubił i spokojnie sobie był zamontowany na tym pługu, tylko że oglądając go pierwszy raz, nawet macając pierwszą skibe nie zauważyłem go :stu: krzaczory w jakich siedział były niesamowite... dopiero przy nastepnych oględzinach, kiedy właściciel wyciął rekordowo gęsty i duży łopian można było zobaczyć go prawie całego .... sprawa ma sie tak: płóg B 201 kolor ramy jasny zielony, wierzyczka niebieska, przednie koło szerokie, tylnie normalne z żółtą felgą, gdyby nie patrzeć na trochę obdarty lakier to stan prawie idealny. zabezpieczenia hydrauliczne nie używane - koleś chyba nie kumaty i nie wiedział, że trzeba ciśnienie nabić bo mówił, że mu korpusy podnosiło to przykręcił plaskowniki do ramy, które blokują korpus na sztywno :crez: .... jutro może go już przywioze to zrobie foto i pokaże o co kaman .... koleś chciał za 3000 ale ostatecznie ztargowałem do 2700, wpłaciłem zaliczkę i czekam na kase za pszeniczkę jutro z rana ma pojść przelew i będzie kolejny Forsz na podwórku
Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38