Temat: Transport
Przepraszam że was tak męcze ale jeszcze chciał bym namiary na firmy przewozowe w dolnośląskim
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Transport
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam że was tak męcze ale jeszcze chciał bym namiary na firmy przewozowe w dolnośląskim
076 8708805 firma Ankus
zalezy co chcesz przewozic napszykład drog-ziem stanowice tez przewozi maszyny
znam gości z okolic Głogowa, Kudowy, Strzelina i jeszcze paru innych.
i jeszcze z Ząbkowic Śl.
to jak możesz to prosze telefony
jak kupisz kombajn w tych okolicach to napisz.... a my ci pomożemy znaleść transport.
A to kombajn, nie będzie problemu, gorzej by było z jakimś samolotem;D
Łukasz nie wiem gdzie mieszkasz ale domyślam się że w dolnośląskim , więc może pomyśl o transporcie na kołach zawsze taniej .
Czy może wiecie koledzy jakieś firmy przewozowe maszyny w woj. łódzkim, wlkp., zachodniopomorskie. Chce przewieźć kombajn zbożowy. pilnie!
http://otomoto.pl/inny-transport-maszyn … 35413.html tu masz transport. Z czystej ciekawości jaki kombajn kupiłeś?
zdecydowałem się na FORTSCHRITT E 516B, a ty na jaki typ byś się zdecydował? Oczywiście z marki FORTSCHRITT.
ty, a mógłbyś dać numer
Zdzisław Kwiecień tel. 601806838 601983818 Bełchatów
panowie a czym przewieść fortschritt to88 rozrzutnik ktoś to woził
i jak najtaniej ile wyszedł za kilometr czekam na informacje rady
kolega to przywiózł na lawecie samochodowej ciągną Sprinterem włączone CB i nasłuch jak stoją lub jadą chować się na polniaki i jakos 100km przejechał
100 km to nie wiem, czy nie wolałbym jechać jakimś szybkim ciągnikiem te 6h... w dwie strony...
t0-88 fotschritt na lawecie kurde nie moge uwieżyć a zadaleko zeby pzyciągnać a teaz kupuje takie cosik
http://www.google.de/imgres?client=fire … 0,s:0,i:83
kolega to przywiózł na lawecie samochodowej ciągną Sprinterem włączone CB i nasłuch jak stoją lub jadą chować się na polniaki i jakos 100km przejechał
Jakoś nie chce mi sie wierzyc...na długość wszedł? jeśli nawet to przód dęba stanął...
on ma około 6m , waga niecałe 4 tony, na duużą lawete wejdzie
własciwie to na busa tez by mi wlazł, pake mam 5m, szerokość 2,35,
a woziłem juz więcej:))
iveco jest super:))
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup kombajnu » Transport
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo