Odp: Dam pracę
Ja podobnie jak sławek z wolnym czasem troche krucho ale jestem ciekaw twojej propozycji Piotrze.
Emilianów woj.łódzkie pow.łowicz
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dam pracę
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja podobnie jak sławek z wolnym czasem troche krucho ale jestem ciekaw twojej propozycji Piotrze.
Emilianów woj.łódzkie pow.łowicz
Uchylam rąbka tajemnicy , opinie , porady ,sugestie mile widziane PRZYSZŁA PRACA DLA NAS
wiem są błędy ale poprawię
o może byc
Teraz kilka pytań,ile ja będę miał z kilometra i te 20 min ja swoim samochodem przejadę góra 30km a w mieście ? i musiał bym łamać przepisy.A jak będą żniwa albo impreza co wtedy.Myślę że takie usługi są dobre w miastach i przewoźnik powinien mieszkać w mieście albo bardzo blisko ja w tym czasie mogę dojechać do Koła lub Krośniewic.Aby to działało musowo mieć gęstą siatkę kurierów.Ja bym sugerował na dojazd przynajmniej godzinę na albo i dłużej bo jeśli kurier nie dojedzie na czas bo coś się stało to klient będzie chciał rabat albo coś innego wymyśli.Pomysł mi się podoba i mam nadzieje że to ruszy bo najgorzej ruszyć z miejsca.
juz rozumiem czego szefowi potrzebna gesta siatka kurierów w naszym kraju bo jeden drugiemu drugi trzeciemu w zależnosci w jaki region polski trzeba dowieźc przesyłke
Z jednego końca na drugi Polski to w 6 godzin niewykonalne, ale może helikopter macie
W 6 godzin można maksymalnie zrobić 400km.
Teraz kilka pytań,ile ja będę miał z kilometra i te 20 min ja swoim samochodem przejadę góra 30km a w mieście ? i musiał bym łamać przepisy.A jak będą żniwa albo impreza co wtedy.
Ty zgarniasz całość ja za zlecenie tylko od ciebie 10zł , a co do reszty to na początku pisałem że wymagana mobilność czyż nie ? Nic na siłę poszukuję ludzi chętnych do współpracy.
"6 godzin" znane wam jest pojęcie "chwyt marketngowy"? poza tym przesyłka Szczecin-Rzeszów zdarzy się raz na jakiś czas.
Oj polacy potraficie tylko narzekać.
To znaczy że te 20 min to też chwyt marketingowy.
jak nie ty to kto inny pojedzie
Pomyśl logicznie ile musi być kurierów żeby w 20 min można było dotrzeć w każdy zakątek polski.Wstępnie policzyłem i wyszło że co najmniej 100 osób i druga połowa na zastępstwo.
a ty dalej swoje ilość kurierów to mój problem , czas dojazdu też , obiecuję ci że ty będziesz miał zlecenia do 20 min , a tak na marginesie miałem na myśli inne opinie i porady niż Twoje Typu "to się nie uda". Tak więc z Tobą już dyskusja skończona
południe polski i mazowieckie nie obsadzone
hmmm powiem tak nie wiem jak dziś ale kiedyś firma siódemka świadczyła podobne usługi ale chyba nie świadczy. Nie było to 20 min i 6 godzin ale to był kierowca jadący z punku a do b.
20 min to tylko chwyt. raczej trzeba by liczyć 40 min i 12 godz. pytanie czy klient płaci w dwie strony?bo jeżeli tak to nie jeden pojedzie sam a jeżeli nie to my jeździmy trochę poniżej średniej krajowej.
Co do tego czy to ma racje bytu.....
muszę się zastanowić przespać z tym
pytanie czy klient płaci w dwie strony?bo jeżeli tak to nie jeden pojedzie sam
Nie mówiłem że będzie tanio a usługa jest nie dla wszystkich płaci za każdy kilometr
a czy nie mogło by być tak że np. przesyłka olsztyn -poznań ja odbieram ją od zleceniodawcy w olsztynie daję ją kierowcy autobusu rejsowego na poznań (za jakąś opłatą )a w poznaniu ktoś z kurjerów odbiera i dostarcza do odbiorcy ps. sam często korzystam z kierowców na trasie olsztyn -warszawa.
Za każdy kilometr tzn jeśli od punktu A do punktu B jest 100 km to klient płaci za 200 km jeśli tak to jestem gotowy do pracy i czekam na zlecenia tylko powiedz jeszcze czy są jakieś ograniczenia co do wagi i gabarytów przesyłek żeby klient nie ładował mi do osobówki koła do kombajnu .Więcej głupich pytań nie zadaje bo wiem o co w tym całym biznesie chodzi Pozdrawiam
Jak "coś" to powiat lubański gotowy!
sorry o jakie przesyłki chodzi jest opisane na stronie głównej więc wszystko jasne
Z tego co ja zrozumiałem, to nikt nie musi jechać z przesyłką na drugi koniec polski, tylko dostarcza ją do najbliższego "kuriera" w danym kierunku, czy tak? Chyba że ma czas i możliwości, aby samotnie przemierzyć kraj i dostarczyć przesyłke. Czym większa sieć kurierów, tym krótsze trasy i więcej możliwości, sęk tylko w tym, aby wszyscy byli zgrani i dyspozycyjni.
założenia są nie do przyjęcia. sporo jezdze samochodem po Polsce i powiem że nawet w niewielkim mieście 20 - 40 min to zbyt krótki czas. trójmiasto godziny szczytu - gdyni do gdańska 30 km 1- 2 godzi. Poznań rondo rataje- Oborniki centrum 35 km 1,5 godzi
Chojnice miasto powiatowe ma obwodnice a i tak przejechanie przez nie to często 40 min
12 godzin mogło by być.... tylko by to zadziałało potrzeba mieć sieć strażaków gości siedzących na tyłkach i czekających na robotę po sygnale " zlecenie" zjeżdżają po rurze i heja....
czy będą klienci?
Powiem tak jestem sceptycznie nastawiony gdyby potencjalnych klientów było więcej niż 3 w miesiącu to takowe usługi świadczone były by przez korporacje taxi
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dam pracę
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo