Temat: Ile sekcyjny tur do forszaja?
do 303 323 325a
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Ile sekcyjny tur do forszaja?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
do 303 323 325a
Jedno sekcyjny. A jak myślisz, im więcej sekcji tym lepiej i wygodniej. A po drugie wszystko zależy od kasy
kasa duża a .
Ej naprawde 1 sekcyjny no to se *** niech to h...j
Marrus, mam pytanie po za tematem, ile Ty masz lat??
Moim zdaniem na pewno mało !!!!!!!!!!!!
Marrus powiedz bo jestem ciekaw.
Bo z twoich postów wynika że coś w przedziale 5-10.
Dlaczego od 5 do 10 ? Wy nic nie rozumiecie .Byłem u gośćca w Wielkopolsce i mówił mi że forszaj może chodzić z 3trzy sekcyjnym turem .Wiec uwierzyłem.Forszaj 325a miał założone mocowania pod tura.Tylko że nie miał tura wiec sobie patrzałem na internecie i znalazłem fajny tur http://www.allegro.pl/item816838644_lad … _nowy.html podobny do tego a tu się okazuje że forszaj nie będzie mógł nim robić .I nie trafiło by was . Tura odwołałem ale niezły miałem ochrzan od sprzedawcy.Forszaja też nie kupiłem.I nie kupie bo z nim tylko same przykre historie mi się kojarzą.
i dalej nie wiemy ile masz lat
Ortografia się kłania!!
marrus co ty bredzisz z tym turem ??? co ma piernik do wiatraka??? hydraulikę to możesz i dziesięcio sekcyjną założyć jeśli będzie ci potrzebna ,pozatym co to za sprzedawca co umawia się z dziesięcio latkiem
Może drugi taki 10-cio letni;D
hahahaha!!
Zamknijcie ten temat bo psuje reputacje forum^^
marrus po co logowałeś się na to forum? Po to żeby się żalić i płakać jak tobie się nie podoba fortschritt? Idź sobie lepiej na AF!
On twierdzi że nie jest z AF, ok, nie ma problemu nie jesteś może z AF, ale nadajesz się tam, tam 75% użytkowników to dzieci takie jak Ty!!
Panowie, spokojnie. Każdy ma prawo mieć gorszy dzień. Orty można poprawić. Marrus jest człowiekiem młodym, gniewnym, pełnym energii. Chce orać naszą matkę ziemię, więc jest z nami. Nie wie czym ją orać. Naszym zadaniem jest przekonać Go do forszaja i Mu pomóc.
Panowie Marrus jest młody gniewny , a my starzy i wkur..... ale cierpliwym trza być , a młody niech się uczy . Trzeba mu pomóc wyjść na forsznitowca .
Damian to chyba nie do mnie ?
A czy za bardzo nie zboczyliście z tematu o hydraulice?
Nie nie do Ciebie Potrek323, a apropo hydrauliki tzn ile sekcyjny tur do Forszaja, to chyba zależy ile masz do wydania albo jaki potrzebujesz;D
od czego tur do fortschritta 303?
od wszystkiego byle wykożystać tak potężny ciągnik więc jak tura do 303 to nie jakieś małe gówienko tylko konkretną ramę taki ciągnik nadaje się na fadromę
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Układ hydrauliczny » Ile sekcyjny tur do forszaja?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo