Nie słodzę Piotrfire tylko mówię jak jest.
Na AF jestem zarejestrowany, i co mi z tego, wchodzę tam raz na ruski rok.
Tam jest 75% użytkowników poniżej 15lat, którzy zakładają posty typu "Kto ma największy ciągnik na AF"
Żenada i tyle.
To forum mi pod pasowało, trafiłem tutaj i jestem zadowolony, przybyłem jakieś 1.5 roku temu, a zaraz po przeczytaniu kilku postów tematów itd, stwierdziłem że lepszego ciągnika mocnego nie znajdę, więc zakupiłem Fortschritta, na dzień dziś jestem szczęśliwym jego posiadaczem mającym do dyspozycji forum o dużym zakresie wiedzy, służące pomocą 24h/dobę.
Także o czymś to musi świadczyć.
AF jest sobie jakimś niby większym forum ale co z tego jak tam jest masa tematów bez sensu, żeby coś znaleść trzeba siedzieć godzinami, a żeby zaakceptowali fotkę to musi na niej być coś zachodniego nie daj Bóg jakiś Fortschritt albo coś w tym stylu co nie pasuje Moderatorowi, szczerze przyznam się na swoim koncie tam mam 60% ostrzeżeń, a wiecie za co, za to że w większości przypadków napisałem w poście jakieś przekleństwo w formie takiej: "Pie*****, ********" itp.
także udało im się rozgłosić ich forum ale nie udało, go utrzymać w porządku i ładzie.
Fortschritt ZT-303-D------------A w przyszłości Fortschritt ZT-323-A
Sprzedam lampy zespolone diodowe, diody LED.
Bliższe informacje i zdjęcia na tej stronie:http://www.was.eu/index.php3?action=wyroby&kategoria=diodowe&strona=1&sort=&lang=PL