Wrzuciłeś do puszki i chwała Ci za to, jednak nie masz do końca racji. Zauważ, że w przypadku regeneracji tych wtryskiwaczy, do licytacji w okolice powiedzmy ok. 230 zł (bo tyle dokładnie kosztuje regeneracja 4-rech wtryskiwaczy + koszty wysyłki, które w tym przypadku biorę na siebie), to nie Ty, a dokładnie to ja wrzucam do tej przysłowiowej puszki te 230zł. Ty za tą kwotę masz zregenerowane przeze mnie wtryskiwacze, co tak czy inaczej dokładnie tyle będzie Cię kosztować. I nie ważne czy będziesz to robił Ty czy Twój znajomy. Teraz, w lato czy w przyszłym sezonie. Zawsze możemy się dogadać. Chodzi tylko o to, żeby dać swoją ofertę, bo taka jest idea tych aukcji. Dopiero gdy ktoś zaoferuje za tą regenerację kwotę wyższą, wtedy on z własnej kieszeni „wrzuca” do tej puszki, ale tylko kwotę powyżej tych 230zł. Ważne żeby tylko ktoś zechciał mi w tym pomóc, abym nie musiał ostatecznie sam sobie wylicytować tej regeneracji, co mija się z celem, bo równie dobrze mogłem te 230 zł wrzucić w niedzielę komuś do puszki.
Spójrz na to też pod innym kątem. Na forum, oprócz Ciebie i mnie, jest zarejestrowanych dokładnie 1001 użytkowników. Drugie tyle, jak nie więcej, przegląda to forum, czyli powiedzmy, że zagląda tu ok. 2000 ludzi. Niech tylko 10% z nich w tym roku będzie wymieniało wkład filtra oleju lub regenerowało wtryskiwacze. Jest to powiedzmy 200 osób. Dalej, powiedzmy, że 10% z nich zetknie się z tym tematem tutaj, co daje nam powiedzmy ok. 20 osób z naszego tu grona, które mogłyby wesprzeć tym Orkiestrę. Przyjmijmy dalej, że połowa z nich, czyli ok. 10 osób, to ludzie poważni i chętni do niesienia tego typu pomocy i to właśnie do nich jest ten mój apel.
www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl - Raj dla stóp
Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal
Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.
Piszę poprawnie po polsku.