Odp: Koparka T188
A jak szybko to pracuje ? znaczy przy dobrym ustawieniu ile i jak szybko załadujesz ? i jak to max na szosie śmiga? zwykła skrzynia czy hydro ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Koparki i koparko-ładowarki » Koparka T188
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A jak szybko to pracuje ? znaczy przy dobrym ustawieniu ile i jak szybko załadujesz ? i jak to max na szosie śmiga? zwykła skrzynia czy hydro ?
Więc tak jak wcześniej pisałem stałem się posiadaczem T-188
Max na szosie to ok 25 więcej nie, skrzynia hydro, co do szybkości roboty to zasuwa aż miło oczywiście zdolności operatora odgrywają tu pierwszoplanową role.
Masz może lemiesz do spychania w niej ?bo to przydatna rzecz.
mam mam, bez niego bym nie kupił.
Mam koparke fortschritt t188 miałem wyciek oleju wyciekło prawie wszystko i zapowietszyła mi sie jazda i pług i niemoge ruszyć wie ktoś co robić.
Dzień dobry !
Mam koparke fortschritt t188 miałem wyciek oleju wyciekło prawie wszystko i zapowietszyła mi sie jazda i pług i niemoge ruszyć wie ktoś co robić.
Najpierw się przedstaw ( mamy do tego specjalny dział ) następnie się przywitaj ładnie a później uzupełnij olej i odpowietrz wszystko a jak nie masz chęci to ewentualnie ja odkupię w cenie złomu.
Dzień dobry ...
Wlałem już olej tylko teraz nie wiem gdzie się opdpowietrza.
Janie hydrauliki siłowej nie odpowietrza się .Jeśli pompa jest zużyta i nie może zaciągnąć oleju to można poluzować przewód zasilający przy rozdzielaczu i to wszystko a nie odpowietrzać wszystkie siłowniki za koleją .Po wykonaniu kilku pełnych cyklów (wsów i wysow na max) każdym siłownikiem w układzie nie będzie nawet jednego bąbelka powietrza .
ja nie odpowietszam wszystkiego tylko niewiem przy którym roźdzelaczu poluzować przewud
http://allegro.pl/pwn-slownik-ortografi … 30514.html
Albo chociaż mozilla żeby podkreśliła Ci te największe błędy. Poluzuj przewód który dochodzi do rozdzielacza z pompy.
Koparka stała całą zimę na opuszczonym pługu, i teraz nie chce podnieść. Próbowałem wszystkiego.
Od razu lepiej. Cała reszta działa bez problemu ?
Pod lewaruj ją troszkę i zacznie podnosic.
Dalej nie działa wygląda jak by coś się zacieło.
Daj na mszę.
hahaha
A rozdzielacz żyje, bo to może za niego będzie ta msza, a może się tylko zawiesił jak Windows i trzeba go popieścić.
Popieścić to za mało ,twardy reset młotkiem będzie konieczny.
I co to coś pomoże.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Koparki i koparko-ładowarki » Koparka T188
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo