Odp: premia dla młodych rolników
No każdy tak myśleć może bo to na to wygląda... Ja od małego zapierdalałem bo widziałem ze ciężka praca na coś zarobię i będę mógł iść do przodu a jak już po szkole był nabór na MR rodzice się odwrocili i wymyślili ze ja sprzedam ze wygonie z domu ( pisałem już o tym ) i mnie to zabolalo.... Ale odpuscilem robotę teraz robię aby robić i mało co się staram... Ojciec tez odpuszcza bo nie ma na to siły.. A mamusia tak wszystko przy sobie trzyma... Po co ? Nie wiem... Co raz opierdala ze " nic " nie robię bo ojciec robi a ja niby nie... Ale sami tego chcą więc nie moja wina. Wczoraj jej powiedziałem o tym ze pracowałem dniami nocami bo widziałem sens a teraz oni się odwrocili dupa do mnie. To powiedziała ze jestem nie normalny i nie wiem co mowie... Ale niestety jak byłem mały myślałem ze jestem potrzebny żeby móc ich odciążyć i się rozwijać a teraz od paru lat zrozumiałem ze jestem potrzebny jako parobek darmowy... Mówię. W prostu jak jest nie ukrywam nic bo nie chce udawać niczego tak jak mamusia robi.... Ostatnio kupiłem tabliczke i powieszę chyba na drzwiach https://goo.gl/images/FEAhQ6
Minął dzionek ciężki, długi, ch*j mu w d*pe bedzie drugi
+33 / -0 (chyba )