Odp: WOM
No to odkręć dolny dekiel w skrzyni i zobaczysz czy się coś przesuwa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to odkręć dolny dekiel w skrzyni i zobaczysz czy się coś przesuwa
koledzy mam taki problem w 323 wyskakiwal mi wom czy na 1000 czy na 500 gdy przytrzymywalem wajche reka bylo dobrze az wkoncu wom przestal dzialac w ogóle przesowam wajche lekki zgrzyt a walek stoi koncowka idzie doisc lekko krecic doradzcie cos
Szlak trafił widełki (albo mają nadmierny luz) od przesuwu i tryby w robotę nie wchodzą
to co jest za przyczyna?krótko i na temat.a,że nie działa to końcówka sie ukręciła.
Czy wałek przekaźnika jest takie same w zt320/3 jak w zt 300/3 ????????
Nie
Witam Panów mam do was bardzo banalne pytanie wstyd pytać A mianowicie chodzi o to jakie obroty silnika muszą być aby uzyskać 540 wom
Kojarzy mi się że 1800 obr, ale mogę się mylić
1800 - 540 lub 1000 - 1000
Witam mam pytanie posiadam 323a przerobionego z silnikiem sw 400 uzywag go tylko do transportu chciałbym wyjąc caly walek wom i zaslepic go pokrywką ponieważ pękła mi ta żeliwna tuleja i cieknie olej womu nie używam wcale pompe do wywrotu mam na silniku czy gdy wyjme cały wałek to skrzynia będzie dzialac poprawnie dodam ze silnik posiada sprzęglo ze stara i jest polączone ze skzynią kardanem ? proszę o szybką odp z góry dziękuje
Spadnie ci sprężyna która jest na końcu wałka i będzie leżała na dnie skrzyni trzeba będzie ja wyjąć żeby nie narobila bigosu ...
Ja swoją wyciągnąłem przez dolny dekiel w skrzyni. Tyle mogę podpowiedzieć 😉
Chyba ze trzy lata jeździłem z sprężyną na dnie .......... i nic się nie stało .
Sprężynę wyjołem nie ma problemu więc mogę zaślepić otwor blachą i tak sobie jezdzic ?
Nie masz drugiego stopnia sprzęgła więc Ci tylko zawalał.
Sprężynę wyjołem nie ma problemu więc mogę zaślepić otwor blachą i tak sobie jezdzic ?
możesz spokojnie zaślepić i jeździć
Tylko zastnawiam
Tylko zastanawiam się jeszcze czy jakiś tryb nie spadnie bo ja ma walek 1 i 2 stopnia razem zespawane i wom i caly czas się kręci ?
a czemu takie kombinacje są porobione?
To traktor do transportu ma silnik leylanda i napęd skrzyni na kardan wogule ten forsz to jest inna bajka ale jedzie 55 km/h długa historia nazywamy go Baśka
kiedyś dam foty
Tylko zastanawiam się jeszcze czy jakiś tryb nie spadnie bo ja ma walek 1 i 2 stopnia razem zespawane i wom i caly czas się kręci ?
pospawany pewnie żeby nie grechotał na wolnych obrotach i jak wcześniej pisałem możesz spokojnie jeździć
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo